SCANDINAVIAN FILMI FESTIVAALIT ON AVATTU

Aloittaja Jouko, heinäkuu 09, 2015, 13:23

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jouko

Hei kaikki hyvien elokuvien ystävät, kerro kokemuksestasi edellisestä Scandinavian Filmi Festivaaleista tai postaa halukkuutesi tähän jos haluat osallistua dundernewsissä vapaalippujen arvontaan !

https://www.facebook.com/BrisbanenSuomiseura

Scandinavian Filmi Fetivaalit on yksi niistä MUST GO elämys jutuista jonka jokaisen tulisi tehdä vähintään kerran elämässä.

Tänä vuonna suomalaisia filmejä on tarjolla jopa kuusi kappaletta. The Grump, No Thank You, A Patriotic Man, They Have Escaped, Armi Alive! ja Raspberry Boat Refugee.
Viime vuonna ehdoton ykkönen oli Ruotsalainen "The 100 year old man who climbed out the window and disappeared".
Tänä vuonna se voisi olla elokuva nimeltä "Here is Harold" joka kertoo miten Harold ja hänen vaimo Marny omistivat huonekaluliikeen Åsanessa 40 vuotta, mutta nyt IKEA on avannut uuden huonekalu supermarketin aivan naapuriin. Pariskunnan yrityksen konkurssi on vääjäämätön, Harold ja Marny menettävät talonsa pankille, ja vaimo Marny sairastuu dementiaan. Turhautunut Harold saa päättömän idean ja päättää mennä Älmhultiin ja siepata itsensä Ingvar Kampradin, miehen, joka on Haroldin mielestä syypää kaikkiin häntä kohdanneisiin onnettomuuksiin.

Traileri "Here is Harold" elokuvasta:
https://www.youtube.com/watch?v=zjEsbeucMX0

Käy tykkäämässä festari postausesta ja osallistu vapaalippujen arvontaan.
https://www.facebook.com/BrisbanenSuomiseura

Elokuvia esitettään kaikissa suurimmissa kaupungeissa Syd 8-26/7, Mel 8-26/7, Can 14-26/7, Bris 16-26/7, Byr 17-23/7, Adel 22-29/7, Per 23-29/7, Hob 23-29/7 http://www.scandinavianfilmfestival.com.au


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org