järjestön kautta vai ilman?

Aloittaja kristinakestila, tammikuu 19, 2004, 03:27

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

kristinakestila

Moi kaikki aussilaiset!
Oon tässä suunnittelemassa, että jospa lähtis kevään kirjoitusten jälkeen ensi syksynä ausseihin Working holiday -viisumilla. Kyselisinkin kokemuksia ja mielipiteitä siitä, että kannattaako matkaan lähteä working travel järjestön kautta vai niin, että itse hommaa lennot ja muut? Järjestön kautta tulee varmaan kalliimmaksi, mutta siihen kuuluisi 4-5 yötä Sydneyssä, mikä kuulostaa varmemmalta. Onko Sydneystä tai muualtakin vaikea löytää kämppää (yksiö tai jos löytäis kämppiksen) ja mitä maksaa? Millanen on muuten töitten määrä siellä alueella backpackereille? Ja kaikkia muitakin ohjeita ja löpinöitä otetaan mielellään vastaan! Eipä muuta kun hauskoja työ/lomapäiviä sinne nykyisille reppureissaajille! ;)

MH

Mitähän jos kokeilisit ensin laittaa tuonne yläreunan haku laatikkoon hakusanaksi working holiday ja jos et löydä etsimääsi niin sitten kysyt täällä lisää aihetta kuitenkin käsitelty täällä MUUTAMIA KERTOJA

MH

kristinakestila

Olen jo koittanut sitä ja koitin nyt uudestaan luettuani sun viestin, mutta haku ei tuota mitään tulosta. Joten odottelen edelleen mielipiteitä...

Anski

Kyllä ainakin oma kone antaa aika pitkän listan asiaan liittyviä viestiketjuja :??
Kokeile muillakin sanoilla, esim. Work&Travel Company, Allianssi, STA Travels ainakin noilla on paketteja Ausseihin.
Sehän on aivan täysin itsestä kiinni, mistä haluaa maksaa ja mitä matkalta haluaa.
Kyllähän noissa paketeissa on tietenkin ylihintaa aika reilusti, mutta sekin on itsestä kiinni, minkä arvoisiksi ne palvelut mieltää.

MH

working holiday sanalla tuli hausta lähes sata kirjoitusta

no-worries

Tarkennettakoon nyt vielä, että hakua pitää käyttää viestitaulun sisällä, eikä sivulla http://www.dundernews.com/. Voi ihmispoloja, jotka yrittävät tehdä työtä käskettyä ja käyttävät etusivulla hakua....

Jokainen on joskus ollut ensikertalainen tällä sivulla, joten koetetaan kestään nuo tuhanteen kertaan kuullut kysymykset :) Eiväthän ensikertalaiset sitä tahallaan tee.

Sopuun pyrkivin terveisin, Maija
Maija

mette

Meillä vei myös jonkin aikaa ennen kuin bonjattiin  tuo oikea "hakulaatikko".

Kuten Maija sanoi,jokainen on joskus ollut ensikertalainen tällä sivulla,joten koetetaan kestää ...Tuon voisi pitää mielessä  seuraavalla kerralla laatiessa vastausta jollekin ,jolla hakulaatikko hukassa.


Suvaitsevaisin mielin,
Mette

Jouko

Terve!

Valmistan tuosta hakutoiminnon käytöstä hieman paremman "How to" ohjeen ihan pikapuoliin. Toivottavasti se vähentää sekaannuksia.


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

wolwerine

Moi,
laskeskelin, että tulee n.1000 ? halvemmaksi lähteä reissuun omin päin, eli hommata viisumi(onnistuu netin kautta lukemani mukaan aika kivuttomasti) ja lentää esim. Lontoon kautta.Ja muista ottaa vakuutus;)
itselläni enää kolme viikkoa lunta ja pikkupakkasia:cool:

fintravel

Moi Kristina!

Itse lahtiessa mietin useaan otteeseen josko ottaisi valmiin paketin jonkin toimiston kautta vai jarkkailisi itse kaikki... Paadyin lopulta jalkimmaiseen vaihtoehtoon taysin rahan saastamisen takia... Taytyy myontaa etta etukateen mietin kuinkahan nuo kaikki asiat saa hoidettua sitten omin pain ilman toimiston tukea mutta loppujen lopuksi kaikki sujui taysin kivuttomasti, suorastaan naurettavan helposti! (Etunani olivat kylla tutut, joilla oli osoitteet tiedossa, mutta asioita hoidellessa huomasin etta kyllahan nama ihmiset noissa toimistoissa ovat "ennenkin" naita asioita kasitelleet ja suorastaan ohjeistivat mita seuraavaksi pitaa matkalaisen tehda ja kuinka saa parhaimman hyodyn halvimmalla...) :god:

:D

kristinakestila

Piti jo aikaisemmin kiittää kaikkia teitä ketkä kärsivällisesti autoitte tosiaan ensikertalaista aussisivujen käyttäjää. :) Ja samalla kiitos teille, ketkä ootte kertoneet kokemuksianne. Kyllä se vaan taitaa olla niin, että järjestöt vetävät vähän rahaa välistä ja itsekin ilmeisesti selviää ihan kivasti.
Hauskaa kesän jatkoa! (tai talven täällä kylmässä Suomessa..)