Down the memory lane....

Aloittaja headwind, tammikuu 20, 2009, 05:50

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

headwind

Dundernews.

Tämä legendaarinen paikka, jossa tuli notkuttua yömyöhään v.2002-03 odotellessani Skilled Independent PR-viisumia. DIMIA:n keltainen kirjekuori tuli juhannuksena 2003 ja siirtolaiseksi lähtö perheen kanssa samana jouluna. Uskomattoman upeat 2.5 vuotta Australiassa, jona aikana sain tavata teistäkin monet...Jaaks, Jouko, MaHa, Silppu, Reija, Muriel, Raivo....ja monet monet muut. Tuli koettua Young Finns-iltojen alkuajat kun Reija ja Muriel laittoivat sen liikkeelle, eräässäkin illassa laskin muistaakseni vajaat 60 nimeä Kirjassa.

Suomeen paluun jälkeen kävimme Sydneyssä vielä kertaalleen kansalaisuusseremoniassa. Elämä on asettunut tänne pohjoiseen oikein mallikaasti mutta haave paluusta elää ... One day. Tänne kirjoittamaan ja muistelemaan innoitti eräs ystäväni joka saattaa alkaa puuhaamaan itselleen skilled independent-viisumia. Täällä tuli vuosia sitten käytyä monet keskustelut viisumiprosessista, terveydenhuollosta, rahdin järjestelyistä, BILEISTÄ, ja kaikesta maan ja taivaan välillä. Apuja tuli saatua ja annettua. Hienoa että palsta on ja elää ja kehittyy!

Jos olette Helsingissä, ilmoitelkaa. Nähdään!

- HW

Riku Aho

Milka

Tervetuloa Dunderiin takaisin Headwind!  :XXXX

Koskapa tanne eksyy aika harvoin noita paluumuuttajia, olisi kiva kuulla kokemuksiasi ja tuntemuksiasi heti paluumuuton jalkeen ja tietenkin myos nyt kun olet jo vahan kauemmin aikaa Suomessa viettanyt.