Kirjoittaja Aihe: Redlands School, Cremorne, Sydney  (Luettu 1680 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa kaneli

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 18
Redlands School, Cremorne, Sydney
« : Tammikuu 19, 2009, 06:17 »
tervehdys,

Sydneyyn muuttaminen alkaa varmistua, ja koulupaikkoja lapsille katselen (kohta 9v ja 7v).

Redlands School Cremornessa vaikuttaa mukavalta yksityiselta koululta (lopullinen paatos yksityinen vs julkinen koulu viela tekematta, mutta siita en nyt haluaisikaan keskustelua herattaa), vaikka tietysti maksaa.

Onko jollakulla palstalaisella kokemusta tasta koulusta, siis hyvaa taikka huonoa.

terveisin kaneli

Poissa Aikis

  • Herootes
  • *****
  • Viestejä: 943
    • awailable
Vs: Redlands School, Cremorne, Sydney
« Vastaus #1 : Tammikuu 19, 2009, 10:39 »
Cinnamon, on kokemusta muutaman vuoden ajalta. Itse valitsimme Redlandsin koska se oli (muistaakseni) yksi kolmesta high schoolista joka tarjosi co-educated opetusta joka meille oli prioriteetti. Tekisin uudelleen saman valinnan, vaikka koulujen ollessa kyseessä, aina tietysti löytyy jotain parannettavaa...Jos haluat lisää yksilöityä tietoa, kysy ihmeessä joko täällä tai privaatisti, vastaan mielelläni. Oikeastaan en keksi mitään pahaa sanottavaa ko. opinahjosta - tietysti suhteutettuna Australian/NSW:n koululaitokseen yleensä. Moni asiahan siellä on toisin kuin Suomessa, sekä hyvässä että pahassa.

Sen verran vielä lisään, että omat kokemukset olivat Middle Schoolista, mutta joka tapauksesa Cremornen kampukselta ja samasta yhteisöstä. Meillä tytär kävi alaluokat valtion koulussa ja siirtyi sitten vasta seiskalle Redlandsiin. Mielestäni meitä onnisti, primary oli erittäin hyvä - mutta emme myöskään silloin valintaa tehdessämme tunteneet tätä koulusysteemiä riittävästi. Jos nyt pitäis uudestaan valita primary, niin mitä todennäköisemmin emme luottaisi hyvään tuuriin vaan valitsisimme independent eli yksityisen ihan alusta asti.