Suomalainen 4 henkinen perhe etsii vuokrattavaa taloa Brisbanesta 1.7 lähtien

Aloittaja MarikaL, huhtikuu 13, 2009, 18:09

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

MarikaL

Muutamme Brisbaneen töiden vuoksi ja etsimme perheellemme tilavaa kotia Brisbanen ympäristöstä, mielellään lähellä
tutkimuslaitos Entox (QU) Kessels Road, pohjoispuolella olevat asuinalueet. Rahtaamme omat huonekalumme, joten talo ilman kalusteita ok.
Hyvässä kunnossa, uudehko talo sekä uima-allas olisivat toivomuslistalla.
Vinkit todella tervetulleita! :) Saavumme jo 1.6, mutta väliaikainen kalustettu asunto tiedossa kesäkuun ajaksi.
T. Marika

Merja

Tuossa ympäristössä ei juuri uudehkoja taloja ole, eikä varmaan ainakaan vuokralla. Kannattaa tsekata realestate.com.au ja domain.com.au, sieltä on hyvä alkaa kartoittaa asuntoa. Arvelisin että uudehkon tai hyväkuntoisen talon (uima-altaalla) viikkovuokra on noin 600 dollarista ylöspäin jos haluaa asua hyvin yhteyksien päässä. Täällä on harvoin niin onnekas että voi asua lähellä työpaikkaansa, ja matkoihin täällä menee useimmilta puolesta tunnista tuntiin.

Asuntojen taso on hyvin erilainen johon todennäköisesti olette Suomessa tottuneet ja asunnon etsintään kannattaa todella varata aikaa. Välittäjien netissä olevat kuvat voivat antaa hyvin erilaisen kuvan asunnosta kuin mikä sen todellinen kunto on... Koulujen/päivähoitopaikkojen läheisyys kannattaa ottaa huomioon ja myös se että moniin päiväkoteihin on kuukausien jono. Ja joihin ei ole, en lapsiani välttämättä laittaisi...

Näitä kaikkia asioita kannattaa miettiä asuntoa etsiessään ja varautua siihen että unelmista on useimmissa tapauksissa annettava periksi - ainakin vähän  ;)

MarikaL

Kiitos Merja näistä vinkeistä ja kommenteista! :)Toki voi olla hankala aivan läheltä löytää, ja otan yhteyttä mainitsemiisi välittäjiin.
Ajattelin koittaa "kepillä jäätä" myös tämän foorumin kautta, jos joku olisi kuullut vapautuvasta talosta näillä nurkilla.
T. Marika