Alive and kicking in WA!

Aloittaja fogs, elokuu 21, 2004, 14:25

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

fogs

Ne jotka tämän pienen blondin, pippurisen, voimakkaita mielipiteitä omaavan kirpun Lännestä muistatte.... Ottakaas tuolista hyvä ote, I´m back :roue !!
Minun teknologiasta vierottuminen ei onnistunut, ihme ja kumma :hahhaa, joten täällä taas seurailen foorumin tapahtumia. Kiva nähdä että VIELÄKIN samoja kysymyksiä lentelee sivuille tasaisin ajoin. Jaaks, voit kuvitella minun reaktion :nuttu:.
Ja jos vielä kiinnostaa sivuille saada maisemia täältä South West kulmasta, voisi sitä löytyä meikäläisen koneelta taas jotain tuoreita kuvia paikallisilta viinitiloilta (heh, kuva 1: Terhi kävelee viinikellariin, kuva 2: Terhi ryömii ulos muutama tunti myöhemmin :pyhimys)

Lupaan pyhästi rajoittaa tulisia mielipiteitä :sormetr, mutta ne jotka minut vielä muistavat, tietävät ettei se aina onnistu :??.

Glad to be back....:god:

Jaaks

Fogs :D:D:D

Good to have you back Terhi :peukkuy

Mitenkas me voitais sinun "pippuriset ja joskus vahan suolaisetkin" kommenttisi unohtaa ja anna palaa vaan kun siihen tulee tarve :hahhaa

Laheta vaan niita ryomimis kuvia sielta viinikellarista, niin katsotaan jos voidaan laittaa paremmaksi :o

fogs

Kiitos Jaaks :god::god:

On se hyvä etten ole unhoon päässyt painumaan! Täytyy noita kuvia tosiaan tänne saitille laittaa, liekö vielä ne vanhat kuvat täällä jossain lurkkii??

Terhi

headwind

Fogs kiva kun olet takaisin. Meitä on moneen lähtöön ja kaikilla oma tyylinsä, kaikki yhtä tervetulleita. Muistan edelleen kirjeenvaihtomme ennen kuin tulimme tänne Australiaan, oli kiva saada näkemystä paikan päältä. Lisää kauniita kuvia WA:sta please!

Ei ole yhtään demokratiaa ilman oppositiota eikä foorumia jossa kaikki olisi jees jees ihmisiä.

cheers
HW
Riku Aho