Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Asuminen - eläminen => Aiheen aloitti: nooruli - Syyskuu 18, 2011, 03:34

Otsikko: suomen suurlahetysto canberassa
Kirjoitti: nooruli - Syyskuu 18, 2011, 03:34
Tervehdys,

Olisin halunnut kysaista onko kellaan kokemuksia suomen suurlahetystosta canberassa, kun perjantaina yritin soittaa sinne mutta niitten puhelimet oli menny kiinni jo 12.30, ja olisin vaan tiedustellu etta voinko menna sinne suoraan kaymaan ilman varoitusta? kun pitaisi saada valiaikainen passi tai passi mahdollisimman nopeasti lapselleni, niin mietin vaan tassa etta kannattaako mun ensin soittaa ja ilmoittaa tulosta vai voinko vaan maanantaina ilmaantua paikalle, kun tarve olisi saada passi mahd nopeasti?

kiitos taas kaikille
Otsikko: Vs: suomen suurlahetysto canberassa
Kirjoitti: RUU - Syyskuu 18, 2011, 12:16
Nooruli. Canberraan pitää varata aika, Sydneyyn voi vain saapua paikalle, neuvoo sivu Suomen passin hakeminen Australiassa (http://www.finland.org.au/public/default.aspx?nodeid=35616&contentlan=1&culture=fi-FI).
Otsikko: Vs: Suomen suurlahetysto Canberassa
Kirjoitti: jounij - Syyskuu 19, 2011, 22:25
En tiedä väliaikaisten passien saamisesta, mutta Suurlähetystössä vastataan puhelimeen aamu- ja iltapäivällä, mutta tuossa lounasajan tietämissä on tosiaan parin tunnin tauko.

Nyt viime viikolla Canberrassa alkoi vuotuinen kukkafestivaali Floriade. Iso puisto täynnä erilaisia kukkia ja muuta oheisnäyttelyä ja kaupankäyntiäkin siinä samalla. Paikalle pääsy on ilmaista. Yksi hyvä syy vierailla Canberrassa?!


Tuumailee