Työssäoppiminen, Eläintenhoitaja

Aloittaja aus, marraskuu 11, 2013, 02:58

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

aus

20 vuotias eläintenhoitajaksi opiskeleva tyttö etsiskelisi työssäoppimispaikkaa Australiasta ajalle huhtikuu 2014-syyskuu 2014. Tähän pätkään voi olla joko 1 tai 2 paikkaa. Vietin vuoden 2010-2011 vaihto-oppilaana Warrnamboolissa, Victoriassa ja kaipuu Australiaan on todella kova! Etsinnässä esim. farmi, talli, koirahoitola tmv.Olisi hyvä jos olisi asumismahdollisuus, ellei paikka sijaitse lähellä Warrnamboolia. Sijainnilla ei kuitenkaan väliä, kunhan pääisi saamaan uusia hienoja kokemuksia ja oppimaan uutta! En oikein tiedä mistä aloittaa etsiminen, joten jos jollain vinkkejä siihen / tietoa paikoista, olisi kiva kuulla!

Kiitos paljon!

Leokatti

Kuinkahan iso tallin esim. pitäisi olla, että se kelpaisi? Ja minkälaisesta jutusta on kyse? Työharjoittelutyyppisestä vaiko ihan työsuhteesta palkkoineen jne? Oma toimintani on pienimuotoista, mutta naapurissa on iso ammattitalli (peitsareita).
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

aus

Ei ole väliä minkä kokoinen, kunhan on liiketoimintaa, eikä niin että pari heppaa takapihalla omaksi huviksi. (Jos nyt ymmärsit mitä tarkoitin..) Tämä on työharjoittelu tyyppinen juttu. Eli palkkaa ei tarvitse, mutta tahtoessaan saa, maksaa.