koulukaverit

Aloittaja Tony, huhtikuu 28, 2003, 17:29

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

riaapa

Hyvä Tony!

Loistoidea kertoa koulukaverit-sivustosta täällä. Olin jo kaivannut vastaavaa sivustoa Suomeenkin, kun se näyttää muualla maailmalla toimivan. Olenkin jo saanut yhteyden erääseen koulukaveriini sitä kautta! Ja vaikkei haluaisikaan ottaa yhteyttä vanhoihin kavereihin, niin onhan se kiva tietää mitä he nykyään puuhaavat/missä asuvat jne. (siis JOS he ovat suvainneet kirjoittaa kuulumisistaan sanalla tai parilla).

Sellainen lisäys kuitenkin, että siellä on nyt myös "ulkomaat"-otsikon alla listattu eri maissa sijaitsevia suomalaisia kouluja. Tästä dundernews-joukosta löytynee myös niitä jotka ovat olleet esim. Aasiassa tai Afrikassa suomalaisessa koulussa? Sinne vaan, kaikki rekisteröitymään! :D

Riina.
Riina

Heidi

Hyva idea tuo koulukaverit-sivusto! Kuulin siita ensimmaisen kerran jo aikoja sitten, mutta en silloin kiireessa yrittaessani paassyt puusta pitkalle, silla ensimmaisena etsimani koulu alkaa A:lla, jossa on pisteet paalla ja talla pisteettomalla nappiksella etsinta tuotti vaikeuksia... No nyt sain kuitenkin uuden kimmokkeen lukiessani tata juttua ja loytyihan se oikea koulukin ongelmitta. Nyt olen kirjautunut kaikkiin elamani varrella kaymiini kouluihin (5) ja kyllahan sielta loytyi monta vanhaa tuttua!

Heidi :coolh

Milka

Visiteerasin Koulukaverit sivuilla ja sen jalkeen innoissani lahetin tahan viestiketjuun tarkoitetun viestin tuonne 'kansalliset kategoriat' viestiketjuun. Mutta antakaa anteeksi. Sain nimittain sen verran ison shokin etta siina meni blondilta piuhat sekaisin toviksi.

Olin pudottaa silmat paastani huomatessani nimimerkin Andersyan olevan vanhan tutun yla-aste ja lukioajoilta. Mutta kai se olisi pitanyt arvata varsinkin luettuani hanen kirjoituksen pakkohiihdosta liikuntatunneilla. Kahta yhta hullua liikunnan maikkaa ei siis voi olla olemassa. Maailma on todella pieni!

Kaykaa ihmeessa kaikki rekisteroitymassa. Sielta voi loytaa todella mukavia yllatyksia.

Anne ota ihmeessa yhteytta niin voidaan muistella Jarvisia ja muita sattumuksia vaikkapa viinilasin aaressa seuraavalla Melbournen visiitillasi.

Hyvaa Viikonloppua kaikille!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Andreasyan

:D Moi Milka,
joo...eikö ollut hirveitä liikuntatunnit talvisin?Sama maikka on edelleen kuvioissa mukana, kollasin Lukion kotisivun eikä ole mitään muutoksia havaittavissa ulkoisessa habituksessa. Alan jo epäillä että kyseinen ihminen ei ole tältä planeetalta, todennäköisesti elänyt aina ja tulee hallitsemaan pallokentillä&laduilla seuraavat 100 vuotta.
Löysin sitten sinutkin koulukaveri sivuilta tänään, olipa todella iloinen yllätys:D:D:D Heti treffit kunhan täältä pohjolasta sille pallonpuoliskolle pääsen, asustelenkin sopivasti siinä Melbournen ja Sydneyn välissä joten matkakaan ei ole paha.
-Anne-

Tony

Vau! Maailma on loppujen lopuksi aika pieni paikka.

:)Tony

Heidi

Mahtava jalleentapaaminen, onneksi olkoon Milka ja Anne. Niin se elama heittelee meita ympari maailmaa, mutta nakojaan voi vanha tuttu tulla vastaan yllattavassa paikassa!!

Heidi :P

yamppa

Onko kukallaan tietoa onko samanlaista sivustoa aussikouluista..?

T.Entinen oppilas

iskater

tuossa se oli....6 tai 7 aihetta sitten ollu esilla. siita leikkasin.http://www.schoolfriends.com.au/


:):):)

Tony

Hei,

Tässä linkki kaikille niille Australian suomalaisille, jotka ovat käyneet edes jonkin aikaa koulua Suomessa. Käykää piipahtamassa www.koulukaverit.com sivuilla niin löydätte tietoja vanhoista koulukavereistanne. Vastaavia sivustoja löytyy varmasti Australiankin kouluista. Muistakaa kirjoittaa oppilaskorttiinne edes jotakin itsestänne, en nimittäin voi ymmärtää ihmisiä, jotka vaivautuvat kirjautumaan sivuille, mutta ilmoittavat vain olemassa olostaan. No, onhan se kiva tietää, että ainakin ovat hengissä.

Tony:)

zandemar

Vähän menee aiheesta ohi, mutta samantapainen sivusto löytyy armeijakavereistakin, eli ei muuta kuin kavereita etsimään!

http://www.inttikaverit.com

Raiwå

Zandemar :)

Kiitos linkistä :)

löysin heti vanhoja kavereita
Ray Virta
Sydney


It requires wisdom to understand wisdom: the music is nothing if the audience is deaf.