lääkärintod. liitteet

Aloittaja kirppu, joulukuu 09, 2005, 20:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

kirppu

Ajattelin ottaa arvauskeskuksesta oikeat todisteet visaani varten, mutta eiväthän ne siellä mitään tienneet...
Jostain syystä en saa myöskään liitteitä auki, missa kaikki on kerrottu immin sivuilla.

Eli, voisiko joku vielä luetella ne oikeat, että osaan pyytää (keuhkokuvat, verikokeet ym.rokotukset jne.)

Olisin niin kiitollinen!

meikalainen

niin no, tietyt keskukset tekee vaan noi tutkimukset, ja voin suositella lämpimästi Erkki-Pekka Hellettä jolla on vastaanottoja Hakaniemessä(ympyrätalo) ja jossain stadissa.Niihin kuului keuhkokuvat,virtsanäyte ja verikoe(hiv), ja testi että olet "normaali"...hehehehe, ja pieni enkun koe!Mutta tuo täytyy siis ehdottomasti tehdä paikassa jossa asiasta tietävät jotain, ja varattava aika tuolta spesialistiltä, joka hoitaa sitten paperit ja lähetys systeemit....Saa kysyä lisää!!!

kirppu

Saako kysyä, paljon maksoi ja maksaako kela takaisin mitään... Ja mikä englanninkoe??... Kiitos vinkeista!

MH

Et maininnut mistä päin Suomea olet mutta tässä linkissä lista lääkäreistä Suomessa joita sinun pitää käyttää. Homma toimii niin että valitset sen lääkärin joka omalla asuinpaikkakunnallasi vaikuttaa ja soitat hänelle niin saat toiminta ohjeet. Pääkaupunki seudulla tuo Helle on erittäin asialllinen lääkäri itse kävin sillä.

http://www.australian-embassy.de/visa/visas/doctors.html#finland

Näköjään sinne on tullutkin pdf linkki josta saat tulostettua noi tarvittavat kupongit.

http://www.australian-embassy.de/visa/download/pdfs/160.pdf


http://www.australian-embassy.de/visa/download/pdfs/26.pdf
"Englannin koe" on se että haastattelun lomassa Helle kyseli välistä asioita englanniksi ei sen ihmeempää.


Kyseessä ei ole sairauden hoito eli kaikki menee omaan piikkiin. oisko ollu jossakin 300e:n kieppeillä koko homma. Aikaa on parisen vuotta joten en muista tarkasti.


Tähän voi vielä lisätä että nämäkin tiedot on vähällä vaivalla löydettävissä täältä http://www.immi.gov.au

kirppu

vinkeistä! Soitin listassa mainittuun Diacorin lääkäriasemaan. Sanoivat, ettei Helle ole heillä enää lääkärinä. Joten nyt menen jollekin muulle. Hintaa tutkimuksille tulee n.200 euroa, mutta olin hieman ihmeissäni, kun he sanoivat ettei tarvita hiv-testiä, vaan pelkkä lääk.tod, virtsakokeet ja keuhkokuvat. Hieman ristiriitaista?

Tulisi NIIN paljon halvemmaksi hoitaa kyseiset tutkimukset arvauskeskuksessa!!!!!!!!

MH

LainaaAlkuperäinen postittaja kirppu
 Soitin listassa mainittuun Diacorin lääkäriasemaan.  


Mistähän listasta löysit diacorin, tuolla linkin listassa ei puhuta Diacorista mitään, joten ei ihme ettei lääkäriä löytynyt. Voisi onnistaa kun soitat lääkäriasemille jotka listassa on mainittu:D:D:D

riaapa

Aiemmin on tosiaan panel doctorina toiminut myös eräs naislääkäri Diacorissa, mutta Diacoria ei enää tuossa "paneelilääkärilistassa" ole... http://www.australian-embassy.de/visa/visas/doctors.html#finland En nyt muista hänen nimeään, mutta olisikohan hän tuo "Dr Tanja" joka mainitaan Helsinkiläisten lääkärien listan viimeisenä:

Helsinki     
Dr Hannu Kyrönseppä & Dr Tanja
Mehilainen - Ympyratalo Laakarikeskus
Siltasaarenkatu 18A, 3rd Floor
FIN - 00350 HELSINKI
Tel: (09) 775 0800
Fax: (09) 753 7753

Lääkäri Erkki-Pekka Helle työskentelee myös samaisessa paikassa:

Helsinki     
Dr Erkki-Pekka Helle
Mehilainen - Ympyratalo Laakarikeskus
Siltasaarenkatu 18A, 3rd Floor
00350 HELSINKI
Tel: (010) 414 2202
Fax: (09) 565 3303

Kirppu mene vaan suosiolla jollekin noista kolmesta lääkäristä, kyllä siellä Dimian sivuilla sanotaan mielestäni tarpeeksi selkeästi ettei ihan kuka tahansa "arvauskeskuslääkäri" kelpaa. Ja jos Dimian sivuilla ja papereissa sanotaan että HIV-testi tarvitaan, niin sinuna kyllä vaatisin että se myös sinulle tehdään.
Riina

eevis

Kia ora Rotoruasta!

Juu samoilla linjoilla Riinan kanssa, jos menee summamutikassa vaan jollekin laakarille rahaa "saastaakseen", tulee melko todennakoisesti vaan karvas pettymys jonkun lippulapun tai sinetin tai tietynlaisen nimmarin puuttuessa, jos sen saastetyn rahan joutuu kuitenkin pulittamaan puuttuvia kuvia tai kokeita jalkeenpain paikkaillessa (puhumattakaan ajanhukasta ja vi... hatutuksesta). Nuo paneelilaakarit on juuri siksi nimetty, etta he osaavat taman homman oikein hoitaa. Siina saastaa itselta monta paansarkya ja paasee lopulta helpommalla (vaikka rahaa meneekin). Toki taytyy itsekin hiukan asioista ottaa selvaa, silla laakareille lahetettavat ohjeiden muutokset tulevat ilmeisesti hiukka viiveella, ja ainakin Helle viela kaski minun varmistaa, etta onhan se nyt tonne ja tonne kun taa sun juttus lahetetaan...no nain tein ja hyvin meni. Ei siis kannata lahtea arvailemaan! :XXXX
Dees - We will bloody bounce back!!!


concept-

Kirppu tulisihan se halvemmaksi saada ne tulokset arvauskeskuksesta, mutta ihana aussi byrokratia vaatii ne niiden hyväksymältä lääkäriltä. Koko juttuhan kestää joku tunnin, itsellä tuli hinnaksi 75 euroa ja turussa kävin. englannin kokeesta en osaa sanoa koska ei tarvinnut käydä koska omaan brittipassin (virnuilee)

johanna25

Kannattaa ehdottomasti mennä sellaiselle lääkärille, joka on ennekin täyttänyt kyseisen maan terveystarkastuskaavakkeita ja tietää mitä siihen tarvitaan. Tuttavalla kävi Japaniin-lähdön kanssa nolosti: tietämätön lääkäri koitti arvailla lomakkeen kanssa mitä niihin haetaan, ja sitten joku nimmari tai kuittaus jostain nurkasta puuttui, ja lappu tuli takaisin. Uusiksi koko homma. Jokaisella maalla on omat vaatimuksensa, ja kannattaa käyttää lääkäriä joka on ennenkin täyttänyt aussilappuja, ja on aussien listaama. Joku satasen säästö ei ole enää säästöä sitten kun kiireessä pitää teettää uudet testit ja maksaa koko juttu uudelleen. Ei kannata järjestää itselleen ylimääräistä stressiä, lähdön aikaan on paljon muutakin järjestettävää.