Master´s by Coursework Australiassa

Aloittaja johanna25, joulukuu 06, 2005, 03:44

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

johanna25

Hei,

löytyisikö apua seuraavanlaiseen asiaan: ajattelin hakea kaupunkisuunnittelun ns. Master´s by Coursework -ohjelmaan University of New South Walesissä, kesto 1,5 vuotta. Mulla on jo VTM-tutkinto Suomesta, vieläpä hyvin arvosanoin suoritettu.

Miten tällaisiin by Coursework-tyylisiin ohjelmiin voi hakea rahoitusta? Nuo lukukausimaksut ovat aika korkeita verrattuina opiskelun kustannuksiin Pohjoismaissa. Onko niin, että apurahat ovat suurimmaksi osaksi sellaisille, jotka tekevät tohtorintutkintoa? Onko helpompaa saada rahoitusta (apurahaa) sellaiseen ohjelmaan, jota ei ole tarjolla Suomessa, niin kuin tämä?

Itselleni aussisysteemi on täysin vieras, toivottavasti joku osaisi auttaa, antaa yleistä osviittaa.

Johanna

johanna25

Niin, onko jollain tietoa...siis olisi täällä joku sellainen, joka on jo opiskelemassa Australiassa ja voisi kertoa miten ne opinnot siellä yleensä rahoitetaan. Kokemuksia olisi kiva kuulla.

riaapa

Johanna,

ei ole tietoa eikä kokemuksia, mutta oletkos jo kokeillut hakua? Hakusanalla "rahoitus" löytyi äkkisiltään nämä viestiketjut:

http://www.dundernews.com/viestitaulu/viewthread.php?tid=1778
http://www.dundernews.com/viestitaulu/viewthread.php?tid=103
http://www.dundernews.com/viestitaulu/viewthread.php?tid=819
http://www.dundernews.com/viestitaulu/viewthread.php?tid=807

Noista ketjuista löytyy myös foorumin jäseniä joilla voisi olla omakohtaista kokemusta, joten laitapa vaikka u2u heille...

Lycka till!
Riina