Opiskelija-asunnot Melbournessa

Aloittaja Ernie, marraskuu 23, 2005, 07:02

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Ernie

Moi!

Olisin kiinnostunut kuulemaan mielipiteitä "opiskelija-asunnoista" Melbournessa. Olen helmikuussa muuttamassa Melbourneen täältä Espoosta ja tarkoitus olisi viettää Study Abroad -vuosi RMIT:ssä. Viisumit ja lennot on jo hankittu, eli nyt olen tässä pohdiskellut asuntoasioita.

Mikä on paras tapa etsiä asuntoa Melbournesta? Kyllähän RMIT:stä tuli vaikka kuinka paljon mainoksia noista opiskelija-asuntoloista, mutta kun vähän vertaa niiden hintoja kimppa-asumiseen, tuntuvat opiskelija-asunnot hieman kalliilta. Vai kuinka?

Toinen ongelma ilmenee siinä, etten tunne Melbournen alueita ja on vaikea tietää, mistä on hyvät liikenneyhteydet RMIT:hen. Ovatko vuokrat RMIT:n läheisyydessä hyvin kalliita?

Onko kellään kokemusta noista opiskelija-asuntoloista? Ovatko ne samanlaisia soluhuoneistoja kuin Suomessa? Sekä asuntola-asuminen että kimppakämppään muuttaminen kiinnostavat.

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Maltan tuskin odottaa muuttoa. Enää pari kuukautta.

T.Ernesto

jpelkone

Terve,

Meet tollaseen osotteeseen http://131.170.43.250:1080/accrmit.html
mistä löytyy RMIT housing database.
Klikkaat 'Login and Search Properties' ja laitat sinne salasanan housing niin pääset kattomaan aika kattavasti mitä on tarjolla.

Alueista Carlton ja north Melbourne on lähellä ja hyvien kulku yhteyksien päässä.
Hinta tietty sanelee kaiken, mutta ota kämppä eka viikoksi suomesta käsin niin sinä aikana sitä löytää sitten täältä oman. Varsinkin jos se on koulun eka viikkoja.

J