Opiskelu Ausseissa

Aloittaja Tiina80, heinäkuu 05, 2004, 21:59

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tiina80

Olen viettänyt pitempiä aikoja Ausseissa ja täysin rakastanut ko. maanosaan. Nyt ajattelinkin mahdollisesti muuttaa opiskelemaan sinne. Yritin päästä opiskelemaan psykologiaa Helsingin yliopistoon, mutta en päässyt. Nyt kysyisinkin, kuinka helppo Ausseissa on kyseistä alaa päästä opiskelemaan? Yhden tutkinnon opiskelu maksaa ilmeisesti jotain 30 000 - 40 000 dollaria?

Jaaks

Tiina 80 :D

Kokeileppas taalta:

Australian University Web Servers

For complete information about Australian Universities, please visit the AVCC list of Australian Universities (the AVCC is the peak organisation representing Australian higher education nationally and internationally).

http://www.avcc.edu.au/australias_unis/individual_unis/index.htm

JarkkoK.

Olen lukenut noita vanhoja viestiketjuja, mutta laitan tämän kysymyksen vielä ilmaan kun en aivan varma ole miten asiat toimii.

Pyrin opiskelemaan Sydney:ssä olevaan kouluun ja jos saan opiskelu paikan niin koulu kelvannee ns. sponsoriksi? mitenhän pitkään tuolloin menisi ennen kun lupakirjat käsissä? koulu alkaisi Helmikuussa. En kai voi kuitenkaan hakea ennen kun opiskelupaikka selvillä.
Jos en saa opiskelupaikkaa niin sitten menen work and travel hässäkän kautta alku vuodesta ja sitten haen uudestaan kouluun loppuvuodesta. Work&travel jutun kautta lähteminen on aivan selkeä miten toimii ja maahan pitää 8vko. ennen lähtöä ilmottautua(vaikka onhan tuo aika kallis...)

Aussit03

Jarkko,

Opiskelu Australiassa on huomattavasti kalliimpaa kuin Work & Traveltaminen. Yliopisto 5000? ylöspäin, college n. 3000? (per lukuvuosi). Homma menee näin:
1. Haet kouluun
2. Koulu lähettää "letter of offer":in, joka sisältää laskun, sekä mahdollisesti vaatii englannin kielen todistusta (esim. IELTS)
3. Maksat laskut, jonka jälkeen koulu lähettää vahvistuksen ilmottautumisesta.
4. Haet opiskelijaviisumia (250?)
5. Varaat lennot
Itselläni tämä prosessi on melkein finaalissa, luottavaisin mielin odottelen juuri viisumia :sormetr