Hoitsun hommista (liitettyjä aiheita)

Aloittaja Andreasyan, maaliskuu 21, 2003, 08:47

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Elina_T

LainaaAlkuperäinen postittaja jounij
Riippunee eniten Finlandia Villagen hakemishetkesi työvoimatarpeesta!
Heh, luonnollisesti. :)
Tiedätkö onko WH-viisumilla olevia työntekijöitä huolittu Finlandia Villageen?

Jouko

Kyllä tietääkseni...sekä

LainaaAlkuperäinen postittaja jounij
Riippunee eniten Finlandia Villagen hakemishetkesi työvoimatarpeesta! Jonkin verran siellä FV:ssä joka tapauksessa henkilökunta vaihtuu, eli kannattaa kysellä ja jopa jättää johtajalle yhteystiedot, jos niillä (Brissyn) kulmilla aikoo kauemmin pyöriskellä. Siellä saattaa toisinaan olla sellaisiakin töitä, joissa pärjää auttavalla englannilla. Kielitestien tuloksia tuskin tullaan kyselemään, jos vain haastattelusta selviät silloin, kun töitä on tarjolla.


Kehottaa Finlandia Villagea ylläpitävän Lepokotiyhdistyksen toiminnassa aktiivinen

Ja lisäykseksi...

Paikka sijaitsee tosin melko etäällä normaaleista backpacker asumuksista joten oma auto tai asunto Redlandin alueella tekee duunissa käymisen ja elämisen helpommaksi.


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

Andreasyan

Hei taas,

tarkenan nyt viela, etta jos haluat tyoskennella lahihoitajana=EEN/EN sinulla taytyy olla rekisterointi ja silloin joutuu kaymaan lapi kielikokeet ja paperisodat. Kaantajan taytyy olla ns. laillistettu kaantaja, muita ei hyvaksyta.Mutta, jos haluat tehda toita AIN=Assistant in Nursing esim. vanhusten parissa, et tarvitse rekisterointia.Palkka  AIN:lla on noin 13-17 doltsua tunti, EEN 22-24 tunti, tai jos tyoskentelet Nursing Agencyn kautta  tunnilta saa noin 30 dollaria.

Anne