29v nainen toivoisi kavereita alueelta Canberra/Queanbeyan :)

Aloittaja Jopsu, huhtikuu 11, 2013, 14:28

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jopsu

Moi! Olen äskettäin muuttanut Newcastlesta tänne alaspäin, Queanbeyanin ulkopuolelle, tarkemmin sanottuna n. 45 minuutin päähän Canberran keskustasta. Mukaan tulivat mies joka käy töissä ja 4- ja 8-vuotiaat lapset jotka ovat koulussa päivät pitkät. Taakse jäivät työ, ystävät ja tuttu ympäristö... Joten kaipaisin jotakuta jonka kanssa jakaa ajatuksia ja kokemuksia vaikka kahvin tai ulkoilun lomassa. Tai kenties viinin ja hyvän ruoan? Puistossa yksin lenkkeily ja lukeminen on ollut ihan kivaa muutaman viikon mutta liika on liikaa... Nimim. Kaipaan aikuista juttuseuraa!
Minut tavoittaa osoitteesta johanna.hemberg@gmail.com :)

-Johanna-


raisol

Hei Jopsu, Canberrassa kokoontuu Suomi-koulu kerran viikossa, yhteystiedot löydät Dunder Newsin etusivulta. Siellä voit tavata muita suomalaisia ja lapsillekin löytyy samanikäistä seuraa. :)

Jopsu

Kiitos vinkistä, taidanpa mennäkin kunhan vain koululoma loppuu :)

riikkanen

Moi Johanna! En ole huomannut viestiäsi aiemmin, kun en käy niin usein näitä sivuja lukemassa. Olen samanikäinen ja muutin Canberraan huhtikuussa. Olisi kiva tavata joskus! Me tosin asutaan aivan toisella puolella eli Floreyssa, Belconnenin lähellä. Meillä ei ole lapsia, joten emme valitettavasti kuulu Suomi-koulun kohderyhmään. Ellei aussimieheni saa tulla harjoittelemaan keskustelutaitojaan, hän kaipaisi kovasti juttuseuraa ja pitää kielitaitoaan yllä.


T. Riikkajounij

Canberran Suomi-Seura ottaisi mielellään toimintaansa mukaan uudempiakin suomalaisia ja vaikkapa toimintaa kehittämään modernimpaan suuntaan. Ottakaapa yhteyttä, jos kiinnostaa!

Yhteystietomme löytyvät täältä:

http://www.dundernews.com/Canberran_Suomi-Seura/

Uusimmat kuulumisemme löytyvät aina tämän viestiketjun huipulta:

http://www.dundernews.com/viestitaulu/index.php?topic=46.msg2005#msg2005

(Seuraava "Uutukaisemme" ilmestyy piakkoin, ehkä jopa ensi viikolla.)

Facebookissa meitä voi seurata osoitteessa

https://www.facebook.com/groups/cfsinc/


Ilmoittaa ja tervetulleeksi Canberraan toivottaa
Jouni
Canberra

Jopsu

Moi Riikka! En itsekään ole käynyt vähään aikaan tällä sivulla joten en huomannut vastaustasi heti. Mutta olisi tosi kiva tavata! Laittaisitko sähköpostia mulle osoitteeseen: johanna.hemberg@gmail.com, tarkistan meilini päivittäin niin ehkä helpompi sitä kautta pitää yhteyttä? :)