Minä taas en ymmärrä tuollaisia säilyvyyden edistämisaineita en alkuunkaan en leivässä,enkä leivonnaisissa. Mielestäni ruuan säilytykseen riittää vall an mainiosti pakastin. Eihän suositeltava pakastusaikakaan leivälle ole kuin siinä 3-4kk.
Siinä mielessä geenimanipuloitu ruoka pelottaa! Puheet, että voidaan saada ruoka säilymään vuositolkulla tuoreen vertaisena, hui!
Kaikkein mieluiten ostan leipäni paperipussiin käärittynä, vaikka ostan myös supermarketista (muovissa), joissa niissä viimeinen pvm aina neljän viiden päivän sisällä.
Valintojahan nämä ja kuluttaja on kuningas!
Ruokaahan ei saisi heittää menemään, mutta olemme useina jouluina niin tehneet. Olemme näet saaneet useana jouluna lahjaksi kestokakkuja, niitä viski -ja hedelmäsellaisia, joita voi syödä vielä seuraavana joulunakin jos ei sinä vuonna jaksa tai ei voi... Olivatkohan nekin Saksassa valmistettuja, en ole aivan varma?
Olen aina tykännyt leipomisesta ja kuusitoistavuotiaana kielikurssilla Englannissa tein isäntäperheelleni suomalaista ruokaa , karjalanpiirakoita ja leivonnaisia.
Terveellisesti myös elellen-parhaimmat anti-oxidantin lähteet vihannekset, hedelmät, viini ja tee ulottuvilla :hahhaa
Broilerikeskusteluun...
Joskus kauan sitten katselin ohjelman Suomessa broilerin lyhyestä ja kivuliaasta elämästä, joka oli aika järkyttävää katseltavaa

ps.Täällä monet ovat todenneet heidän äitiensä tai mummujensa valmistaneen maailman parasta leipää , niin minustakin - äitini teki universumin parasta pullaa
