Hammaslääkäri Sydneyssä

Aloittaja Juupeli, joulukuu 16, 2012, 16:41

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Juupeli

Sellanen tilanne, että taitaa viisaudenhammas puskea läpi. Todella kivuliasta! Pari päivää tässä tuskaillut ja enää ei pysty!
Mitenkäs täällä hoituu nämä hammaslääkäriin menot? Tuntuu että on vaikka millaista hammashoitolaa..

Onko suositella mitään täältä Sydneyn alueelta? Darlinghurstissa asun tällä hetkellä, mutta eipä ole mikään ongelma jos tästä nurkilta ei löydy.

Millaiset ovat maksut? Ei taida mennä matkavakuutukseen kuitenkaan.

Kiitän todella suuresti avusta!

RUU

Juupeli, riippuu tietenkin matkavakuutuksesi kattavuudesta, mutta kylla jotkut niista kattavat myos hammashoidon ihan sujuvasti. Jos kyse on matkan aikana alkaneesta valitonta hoitoa vaativasta asiasta, se yleensa kuuluu vakuutuksen piiriin.
Meidan hammaslaakarin hintojen pohjalta voisin kuvitella, etta puhutaan $1,000 suuruusluokasta. Jos homma hoituu helposti, voit selvita $500 ja siita ylospain, ja jos menee hankalaksi, $1,500 voi olla ihan sopiva lasku.

Paikallisista hammaslaakareista antakoot muut arvionsa.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

vuokko

Merrylandsissa kävin juuri hammaslääkärissä ,palvelu mitä parasta ja hintakin ihan ok  ,320 dollaria 2 kuvaa ja paikkaus .Taylor/Grroenlund/Doan
siellä sellanen lääkäri kun M.Chopra . Palvelulle antasin 10+