Ruoka-aineita ossilan kaupoissa

Aloittaja Jouko, joulukuu 06, 2004, 10:15

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

MK

Yleisimmät "kokkailut" taisi olla pastaruoat valmiskastikkeilla, nuudeleita tonnikalalla. Ainoana oikeana kokkailuina oli lähinnä suomalaisen makaronilaatikon tekeminen pari kertaa, ja myöskin riisipuuroa kanelin kera tuli tehtyä joulun kunniaksi  :D

b9leto00

Mitä te työssäkäyvät ihmiset syötte töissä? Huomenna saatan aloittaa varastohommat brisbanessa mutta kaupoissa ei näy suomalaiseen tapaan valmisruokia? Kokkailetteko joka päivä huomiselle ruoat vai? :)

Savonian

Nuudeleita, salaattia, voileipiä, edellisen päivän jämiä jne.
Tosin suomalaiseen verrattuna työpaikan "tearoom"in fasiliteetit voi olla aika ankeat, eli kannattaa ekana päivänä ottaa ruoka mukaan astiassa missä sen voi lämmittää ja syödä, sekä omat aseet, samoin jos meinaa juoda kahvia tms... Seuraavana päivänä (jos menee samaan paikkaan) tietää sitten mitä on tarjolla työn puolesta ja mitä ei... Pastan syöminen pienellä muovilusikallla on aika avartava kokemus.

sim

Riippuu tietysti hirveästi työpaikan sijainnista; meillä Melbournen keskustassa ehkä 25% ihmisistä tuo omat eväät ja loppu ruokailee jossain ehkä tuhannesta 500m:n säteellä olevasta lounasta tarjoavassa ravintolassa/kahvilassa/pubissa/tms. Täytetty leipä jossain muodossansa on suosittua tavaraa oli kyse kummasta vaan kategoriasta.

RUU

Useimmitenhan työpaikkojen keittiöistä / ruokahuoneesta löytyy jääkaappi, mikrouuni, ja leipägrilli. Kannattaa varautua omavaraisuuteen eli siihen, että voi syödä suoraan mikropurkistaan ja on omat ruokailuvälineet mukana.
Varastot ovat vähän syrjäisemmillä alueilla, joten ruokalat ovat lähiseudulla aika vähissä ja aikaa voi kulua enemmän kuin ruokatauolle on säädetty. Eväslaukku tulee olemaan sinulle varsin tuttu näky...
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

MH

Omat evaat mukaan on oikeastaan ainoa vaihtoehto. Itse tyoskentelen teollisuusalueella ja siella on kylla pikaruokapaikkoja ongelma on se etta niissa on lounasaikaan aikapaljon vakea ja joutuu jonottamaan jolloin se tauko kuluu helposti jonottaessa. Pieni kylmalaukku on erittain kateva. Itsella yleensa kaksi vesipulloa jotka illalla laitan pakastimeen ja aamulla otan jaisena laukun pohjalle siiten evaat paalle. Vesipulloja kaytan normaali kylmapakkausten sijaan ihan siksi etta kuumina paivina pulloissa olevan veden voi tarvittaessa juoda sita mukaa kun se sulaa.

Myos kotona ruokaa laittaessa kannattaa tehda isompia kerta annoksia joista voi sitten pakata sopiviin annoksiin ja pakastaa. Mikro kuitenkin loytyy lahes jokaisesta tyopaikasta.