Terveys

Aloittaja olenanna, toukokuu 17, 2010, 19:42

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

olenanna

Enpä jaksanut vimmatusti hakea niin kirjoitan oman keskustelun..

Itselläni taipumusta polvilumpioiden muljahteluun, kohta ausseihin brisbaneen ja alkoi mietityttämään terveyspalvelut paikan päällä?
Kotosalla on tapana ollut soittaa ambulanssi paikalle kyseisen tapartuman sattuessa, onnistuu varmaan ihan yhtä helposti siellä?  :D
mites asian jälkipuinti? lääkärille pääsy varmaankin samanlainen rumba kuin täällä?
Entäpä omien (resepti)lääkkeiden mukaan ottaminen? Jos on resepti mukana niin ei varmaankaan sen suurempaa ongelmaa?

kysyn hiukan tyhmiä mutta parempi kysyä kun olla polvet solmussa ja sormet suussa! 8)

Ja vielä yksi random aiheeseen ei liittyvä pohdinta: olen tulossa maahan yhdensuuntaisella lipulla, eli paluulippua ei ole. Onko todellakin niin että jos rahaa tililla on senverran että pystyy ostamaan paluulipun niin ei pitäisi olla ongelmaa? Kauhuissani olen katsonut Australian rajalla ohjelmaa Jimiltä ja miettinyt että mistä mahdan löytää itseni yhdensuuntaisella lentolipulla.   :coolh

jounij

Kannattaa lukea ainakin tämä vanha keskustelu: Matkavakuutusjuttuja.


Ehdottaa
Jouni
Canberra

Milka

Varoitus, Ilman jonkinlaista vakuutusta, joko matka- tai paikkallista ambulanssivakuutusta, ambulanssikyyti tekee hirvean loven matkakassaan.  :(

Oma 5 kilsan ambulanssikyytini maksoi vakuutusyhtiolle n. $900,-

RUU

Ambulanssikyydin suhteen QLD:ssa kannattaa ehkä lukaista Community Ambulance Cover Residency Status (FAQ).

Sinun kannattaa ehdottomasti ottaa vakuutus, joka korvaa kyydit.
Helpoin ratkaisu on ottaa Suomesta kattava matkavakuutus, mutta katso minkälaisia ehtoja / rajoituksia siihen tulee jo olemassaolevien vaivojen osalta.

Ambulanssin saa tietenkin sinällään helposti, soittamalla hätänumeroon 000. Vievät lähialueen sairaalaan, jossa tosin voit saada jonkusen hetken odotella, kun ei ole hengenvaaraa.

Reseptilääkkeitä saa tuoda omaan tarpeeseensa muistaakseni max 3 kk annoksen kerrallaan. Resepti mukaan, niin tullissa on lystimpää.

Saako udella: oliko yhdensuuntaiseen lippuun jokin erityinen syy? Yleensähän menopaluut ovat edullisempia ja paluulentoja saa useimmissa lippuluokissa muuttaa pientä korvausta vastaan. Koska viisumisi ja lentosi eivät täsmää toisiinsa, joku matkan varrella voi kysäistä asiasta.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

olenanna

RUU, tottahan toki saa kysäistä. Olen siis työharjottelussa elo-loka loppu ja paluusta ei ole tietoa joten ajateltiin että otetaan nyt vain meno ja katsellaan paluuta myöhemmin.  8)