Vuokra-asunnon/-huoneen etsiminen Brisbanessa

Aloittaja dummerweise, huhtikuu 08, 2010, 02:08

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

dummerweise

Hei!
Olen lähdössä heinäkuussa vaihto-opiskelemaan Griffithin yliopistoon Nathanin kampukselle ja kämpän etsiminen alkaisi olemaan ajankohtaista. On campus majoitus olisi toki yksi vaihtoehto, mutta kaipaisin myös vinkkejä miten etsiä asuntoa kampuksen ulkopuolella. Haussa siis huone jostain opiskelijasolusta Nathanin kampuksen liepeiltä. Mistä hankkia kontakteja tai mistä ylipäätään lähteä kyselemään? Ilmeisesti yliopiston ilmoitustaululla on paljonkin kämppiä lukukauden alussa, mutta onkohan mahdollista jotain kautta etsiä etukäteen? (Olisi varmempi olo, jos olisi jonkinnäköinen alustava majoitus tiedossa.)


Kottarainen

Roommates on musta aika kusetuspalvelu. Ne mainostaa itseään kovin ilmaisiksi, mutta todellisuudessa se on hyödytön ilman että maksaa premium-jäsenyydestä, koska vain silloin voit lukea/lähettää viestejä. Sen sijaan ehdotan samantyylistä, mutta aidosti ilmaista:

flatmates.com.au

Gumtree on noista ehdottomasti suosituin ja sen kautta olen aina löytänyt majoitusta / vuokralaisia. Majoituksen löytäminen paikanpäällä on huomattavasti todennäköisempää kuin etukäteen soittelu.

cienega