House sitting -apua Melbournessa / kokemuksia Australian house sitting -sivustoi

Aloittaja Mikko L., marraskuu 26, 2009, 12:45

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Mikko L.

Tervehdys,

olisi mukava kuulla, jos palstan lukijoilla sattuu olemaan kokemuksia sivustoista, jotka pyorittavat house sitting -palveluita. Sivustoja on useampikin ja niiden hinnat vaihtelevat verraten laajassa skaalassa. Esim. Happy Housesitters veloittaa noin 300 dollaria siita, etta sitteri saa tiedot henkiloista, jotka kaipaavat talonvahteja Melbournen ydinkeskustaan; Aussie House Sitters tarjoaa 65 dollarilla rekistoroitymisen koko Australian ja Uuden-Seelannin kattavaan jarjestelmaan. Hmmm.

Jos satut tarvitsemaan talonvahtia Melbourneen joulun seutuna tai myohemmin alkavana vuonna, otan kumppanini kanssa ilomielin tarjouksen vastaan. Elainten hoito (ainakin kaikkien lammasta pienempien) kuuluu luonnollisesti samaan pakettiin. Meilla molemmilla on naet pitkat kotielainhistoriat (koiria, kissoja, kaneja, kaloja, marsuja ja on siella se yksi lammaskin) takanamme. Muuta koulutusta on opettajan ja arkkitehdin ammateista. Yhteydenotot tervetulleita numeroon 043-4971206!

Mikko & Tanya

Mikko L.

Taten vastaan itse itselleni ja totean, etta Happy Housesitters -sivusto (muista ei kokemuksia) on osoittautunut hintansa vaartiksi. Kilpailu on tosin kovaa: jokainen ilmoitettu house sitting -kohde saa kokemustemme perusteella pari- kolmekymmenta hakemusta osakseen. Suositukset ja rikosrekisteriotteet ovat siis valttamattomia, jos tahtoo talonvahdiksi ryhtya.

Olemme onnistuneet hankkimaan house sitting -paikat maaliskuun puolivalista toukokuun puolivaliin. Seuraavat kolme viikkoa ovat kalentereissamme kuitenkin avoimina. Jos sinulla on kayttoa luotettavalle, akateemiselle pariskunnalle talonvahtiasioissa, pyydan ottamaan yhteytta numeroon 043-4971206.

Mikko & Tanya