Vihdoin perillä - arki koittaa

Aloittaja Ziigmund, helmikuu 08, 2010, 13:47

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Ziigmund

Hei

Lauantaina laskeuduttiin Brisbaneen ja eipä ennen ole suu ollut yhtä auki,kun parina edellisenä päivänä :D Nyt on kuitenkin jollain tavalla päästy elämään täällä kiinni,käyty avaamassa pankkitili ja kunhan kieli alkaa soljumaan ja lämpöön tottuu niin tästä voi tulla ihan mukavakin kokemus.

Muutamia kysymyksiä on kuitenkin tullut,ja ajattelin,että jos vähän säästäisi hermoja niin kysytään täältä.

Vaatteet:

- Mitkä vaateliikkeet vastaa H&M/ Jack&Jones akselia?

Matkapuhelinliittymä:

- Mitä liittymiä Australiassa on olemassa ja onko jostain parempia kokemuksia kuin toisesta?

T: Ajatuksiaan kokoava Jouni


MH

Lainaus käyttäjältä: Ziigmund - helmikuu 08, 2010, 13:47


Vaatteet:

- Mitkä vaateliikkeet vastaa H&M/ Jack&Jones akselia?

Matkapuhelinliittymä:

- Mitä liittymiä Australiassa on olemassa ja onko jostain parempia kokemuksia kuin toisesta?

Ensimmäiseen, ei varmaan mikään ei täällä tarvi niin paksuja vaatteita kun nuo myy :)

Toiseen, Mikäli olet WH:lla tms varmaan järkevin ottaa prepaid ja niistä sitten valita mikä parhaiten itselle sopii, jos reissaat muuallakin tarkista liittymän kuuluvuus. Täällä ei ole itsestään selvää se missä mikäkin kuuluu.



lissu

Tervetulloo Aussilaan  :D

vaateliikkeistä en niin osaa sanoo, sen sit näkee kun kiertelee ja kattelee niin löytää ne omat henkkamaukkansa...

puhelinliittymistä kantsii valita prepaid telstra...kattavin liittymä koko aussilassa...jos siis meinaat johonkin keskelle ei mitään mennä, niin telstralla jos jollain on sitten kenttää. Optus on ittellä ja ei sekään mikään ihan paha oo, ei nyt ihan joka paikassa toimi, mutta pääpiirteittäin oon ollu tyytyväinen enkä jaksa vaihtaa :)

Kottarainen

Tytöille Queen St Mallilta löytyvä Supre vastaa henkkamaukkaa. Pojista en osaa sanoa.

meikalainen


""Vaatteet:

- Mitkä vaateliikkeet vastaa H&M/ Jack&Jones akselia?"""

tarkoititko pelkastaan miesten vaatteita?? HM aa vastaavaa ei kylla loydy!!!
hehe,  noita vastaavia ei oikein varsinaisesti ole, taalla on enemmankin pikkuliikkeita . Mutta esim HM han on hyva siita etta on naisten miesten ja lasten vaatteet samassa-ja valikoima on laaja.
Noh vihdoin olen tajunnut etta Target ja K-mart kin ovat pullollaan ihan jopa kivojakin vaatteita, kaikille! (vaikkakin alkuun aattelin etta ne vastaa jotain Tarjoustaloa), riippuu kylla ehka vahan siita missapain asuu, silla erot jopa eri paikkakunnilla on suuret. Viela 4 v jalkeenkin tilaan HM lta vaatteita itselleni tanne.
Jack n jonesia minusta vastaa parhaiten Roger David.

Eroja on toki myos kaupunkien valilla....joten riippuu hieman.
:)

virolainen

Kylla se suomalainen sopii BEST AND LESS vaatteet. Hinta-laatusuhde kohdallaan suomalaisille. Hyvä on myos alusvaate-osasto.  :peukkuy
se parhaiten nauraa joka on virolainen

riaapa

Lainaus käyttäjältä: meikalainen - helmikuu 09, 2010, 09:35

Viela 4 v jalkeenkin tilaan HM lta vaatteita itselleni tanne.

Siis toimittaako H&M:n postimyynti Australiaan vai lähettääkö joku Suomessa edelleen paketin sinulle?

Riina
Riina

meikalainen

hei juu,sori- ei toimi tanne asti postitus HMn valilla, Suomesta pitaa se lahettaa eteenpain tuttujen kautta- mutta helppoa ja suht halpaa kun jotain on pakko saada!

Kaitlin

Suurin osa 'halvoista' vaateketjuista on myös 'surkeita' eli laatu huonoa, venyy pesussa, menee helposti rikki. Toki joukosta löytyy helmiäkin välillä eli menee vähän try and learn periaatteella :D Edullisia ketjuja vastaavia kuin Prisma, Cittari (mutta ei yhtä laadukkaita) on K-mart, Best and Less, Big W. Nuorten merkkejä enemmän sitten Supre ja sata muuta pikku ketjua jonka nimiä en nyt muista.

Olen kyllä täällä Suomessakin huomannut että on vaatteiden laatu huonontunut, tullut monta ketjua joissa kangas tuntuu olevan niin ohutta että melkein sormella menee läpi!

Minust Ausseista saa laadukkaita merkkivaatteitakin edullisemmin kuin Suomesta ja isommista kauppakeskuksista löytyy myös laadukkaampia kohtuuhintaisia ketjuja, kuten sanoin try and learn periaatteella menee. Itse olen esim. Jeans West kaupasta ostanut monia vaatteita ja farkutkin on oikein hyvin täällä Suomen oloissakin menneet :D Myös Espirit ja muut kansainvälisemmät merkit on kohtuuhintaisia (verrattuna Suomeen..... :D)

Tosin kun siellä on ja asuu niin eipä sitä Suomen hintoihin vertaa :/

Kaiken kaikkiaan lapsille helppoa ja halpaa ostaa kun niiden vaatteiden ei muutenkaan tarvitse kestää pitkään kun kasvavat sellaista vauhtia, mutta aikuiselle välillä hankala löytää kestävää ja laadukasta vaatetta.


MH

Ite ku oon laiska enkä jaksa juosta ympäri kyliä rättien perässä niin olen suosinut tätä  http://www.dfo.com.au/brisbane/ Kaikki saman katon alta ja kohtuu hintaan. Toki tuolla kannattaa pitää silmät auki kaikki ei automaattisesti ole edukasta. Vanha sääntöhän on että älä tuijota niitä -70% lappuja vaan katso mikä on tuotteen lopullinen hinta.

Toinen paikka tietty Queen street mall, Silläkin yleensä menen Myerille kun tahtoo löytää kaikki helposti yhellä käynnillä. Hinnat selvästi korkeampia kuin DFO:ssa.

pinkus

Kaymisen arvoisia kauppoja saattais olla esim. Cotton On, Jay Jay ja Just Jeans, niista loytyy ihan ok perusvaatteita -T-Paitoja, shortseja, mekkoja ym. suht edullisesti. Parempaa laatua ja tunnetumpia merkkeja loytyy surffikaupoista (Ozmosis, Jetty Surf etc...) ja naa kaikki loytyy myos DFO:sta, ainakin Melbournessa :)
Kivoja vaatteita loytyy usein myos Myerista, ja edullisemmat versiot loytyy usein nuortenosastolta (Basement).


Ziigmund

Kiitos tähänastisista vastauksista,tuolla dfo:ssa kävinkin eilen ja oli kyllä todella hyvä paikka,tulen käymään jatkossakin :) Olisi yksi uusi kysymys,joka koskee Loganin Ikeaa Brisbanessa..Itse asun Salisburyssa ja pitäisi vähän asuntoon käydä tavaraa ostamassa ja Ikea tuli heti mieleen.Ainoa ongelma on etten löytänyt sinne julkisilla reittiä,joka kulkisi Salisburyn ohi tai edes keskustasta,pääseekö ko. lafkaan millään muulla,kun omalla autolla? Jatkokysymys,mikäli ei niin mitä paikkoja suosittelisitte,jotka on saman hintatason paikkoja,kun ikea?

MH


RUU

Ziigmund, bussi 552 vie ovelle asti esim Loganholmesta. Samoin moni Springwoodista etelään jatkava linja menee n 1 km päästä.

Super A-Mart myy osin samaa tavaraa ja niitä putiikkejahan löytyy joka puolelta.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

virolainen

Kun puhetta oli näistä kaupoista.. Olisi kysymys että mistä hyvä tuulipuku? Kävin tiedustella best&less mutta ei ollut. Hinta ei kuitenkaan saa olla kallis, maksimi $20 ja myös hyvät windbreaker pantsit siina myös. Talvea varten hyvä varautua ajoissa, aitäh!
se parhaiten nauraa joka on virolainen

pinkus

Miten olis torit? Taalla Melbournessa ainakin on erilaisilla toreilla ja markkinoilla nakynyt halpoja vaatteita.. Tai ehka Aldi tai vastaava? En kylla tieda saako mistaan noin halvalla mutta noi tuli mieleen :)

Jaaks

Tradesecret on erittäin hyvä

tai jos haluat tosi halpaa Lowes

virolainen

No tama LOWES on hyva! Jo loytyy mutta kulkee nimella spray jacket. Eivat ehka ne ymmartaneet kun kyselin wind breakeria  : :)
se parhaiten nauraa joka on virolainen

Jaaks

Sorry vaan Virolainen, mutta Australia ei ole "Tuulipukujen Maa" kuten Suomi.
Varmaan löydät kyllä hyviäkin niitä mutta sitten ei puhuta enään maksimi $20
kuten vaikka Kathmandu tai Mountain Designs

virolainen

Hyva talvella on taalla tuulipuku. Ja hienoa etta myydaan taalla niita kiitos avusta. :peukkuy
se parhaiten nauraa joka on virolainen

virolainen

Pinkus hei aldi hyva myos saksalainen kosmetiikka hyva laatua sama tekija nivea saksassa. :peukkuy lacura nimella kulkee.
se parhaiten nauraa joka on virolainen