Warburton & Scandinavian design kauppa

Aloittaja Milka, toukokuu 03, 2009, 22:21

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Milka

Tein tanaan todellisen loydon! Kavaisimme sunnuntaiajellulla pienessa kauniissa Yarra-joen varrella olevassa kylassa nimeltaan Warburton. Matkaa sinne voi jo itsessaan suositella. Matkan varrella sijaitsee Yarra-valleyn viinitilat ja kauniita maisemia ihaillessa saa vietettya enemmankin aikaa.  Warburton sijaitsee noin 80 km koilliseen Melbournesta, ja on todellakin ihanteellinen paivamatka kohde. Kyla on pieni, siella on paljon kahviloita ja lahja- seka antiikkikauppoja.

Erittain mielenkiintoiseksi paikan tekee scandinaaviseen designiin erikoistunut kauppa  nimeltaan 'Fine by Nature'. Sitahan tietty piti menna heti tutkimaan ja yllatyksekseni kaupasta loytyi paljon suomalaisen muotoilun merkkituotteita. Oli Marimekkoa, Aarikkaa, Aalto-maljakkoa, Pellavaliinoja jne. Selityskin loytyi tiskin takaa. Kauppiaana haari Suomesta Victoriaan kotiutunut Leila Hay.  :pepsodent :pepsodent :pepsodent

Siina vahan aikaa suomeksi hopotteltyamme sain selville sellaisen tarkean ykstyiskohdan etta kaikkia kaupassa myytavia tavaroita voi myos ostaa internetin valityksella. Laitankin tahan webbi-osoitteen, jos jotakuta suomalainen muotoilu kiinnostaa, muttei paase paikan paalle tavaroita hiplaamaan.

http://www.finebynature.com.au/

Zara

Milka,

Hei kiva loyto!!! Ja heti tutustumaan valikoimaan...
Pitaapa meidankin menna joku paiva ajelulle! :)