Työtilanne???

Aloittaja saana2, tammikuu 15, 2008, 05:28

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

saana2

 ???Hei Kaikki...
Olisin halunnut tietää millainen työtilanne on Australiassa maalareille?
:confuse Ja millainen on palkkataso? Olen "entinen" sairaanhoitaja....ja ammatinvaihdoksen myötä nyt  maalari.
Mies halajaisi takaisin Australiaan....mutta minä ....haluaisin varmistua ....millainen työtilanne siellä on...ettei tarvitse jäädä " koti äidiksi" !

                                      >:D saana

jounij

Tällä hetkellä töitä rakennusalalla on runsaasti ja käsittääkseni tienestitkin ovat kohtuulliset. Mutta erittäin usein Australiassa rakennusalan ammattilaiset ovat yksityisiä urakoitsijoita, eli voi olla, että palkkatöihin pääsy on vaikeampaa, kuin mitä työtilanteesta voisi kuvitella. Sinun kannattaa ottaa myös huomioon, että Australia on huomattavasti konservatiivisempi maa kuin Suomi. Siinä mielessä naismaalarit tai muut naispuoliset perinteisten "miesten ammattien" tekijät ovat vielä suuri harvinaisuus.


Kommentoi
Jouni
Canberra

Milka

Saana2,

Milloin olet tulossa?  :pepsodent Meidan pitaisi aloittaa talon maalausurakka pian, joten et taida viela tanne siihen ehtia.  Mutta ainakin Melbournessa on pula seka maalareista etta muista rakentamiseen liittyvien ammattien harjoittajista. En usko etta sinun ainakaan taalla tarvitse koti-aidiksi jaada, jos et halua.  :peukkuy


MH

Brisbanessa ajellessa on liikenteessä näkynyt useampikin maalausliikkeen auto jonka perään teipattu teksti Painters wanted ja puh numero perässä.

Tossa pikaisella haulla löytyneet tulokset:

http://searchjobs.careerone.com.au/search/search.cgi?collection=careerone_xml&query=painter&meta_N_phrase_sand=&=&=&=&=&search.x=30&search.y=12

Leokatti

Meillä rakentaminen Victoriaan mielessä, eikä mitään ennakkoluuloja naismaalaria kohtaan - päinvastoin!

Perthissäkin buumi jatkuu ja kaikki "trades people" ovat kultaakin arvokkaampaa materiaalia - ja hankalampia löytää. Töitä riittää, ei jää tulemisesi siitä kiinni  ;)
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

papillon-68

Moikka!
Tässä eräs Australiaan "hurahtanut" utelee ihan vaan mielenkiinnon vuoksi, millainenkohan Australiassa on työtilanne hoitoalalla? Itselläni lähihoitajan(practical nurse?) koulutus vanhustyöhön, erityisesti dementoituneiden vanhusten parissa työskentelyyn...Mies oon...:)

Leokatti

Eikös niitä hiuksista raahaten haalita ulkomaita myöten? Porukasta löytyy alan ammattilaisia, joten jätänpä tämän heille... ;)
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

saana2

 :XXXX     Kiitos kaikille !!!! Kylläpä on mieliparempinyt ! "pelotti" kauheasti että jos joutuu vaikka ottamaan " kotiäidin pestin " kun sinne tulee !!! :god:


       Vaikka asia ei ole ihan juuri ensi kuukausien asia niin silti on olo "kevyempi nyt" !!!!