Nettikahvilaa / loungea Melbournessa?

Aloittaja arska83, huhtikuu 05, 2006, 21:26

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

arska83

Howdy..

Tietaisko joku jotain edullista internettimestaa, jossa vois liittaa usb-laitteen koneeseen ja muutenkin downloadaileen/uploadaileen mita lystaa? Tallainen mesta on ainakin tassa Flinders Streetin asemaa vastapaata, mutta maksaa 5$/tunti.. vai onko tuo ihan yleinen taksa?

Cheers,

Ari

riaapa

Hei Arska,

Peel streetin varrella, Victoria streetin ja Queensberry streetin välissä on nettipaikka jossa veloittivat ainakin vielä 1.5 vuotta sitten vain 2 dollaria/tunti, ja kanta-asiakkalle pyöristettiin aina alaspäin. Queen Victoria marketilta kun kävelee Peel streetiä pitkin pohjoista kohti, niin paikka on oikean käden puolella, oisko Princess streetin kulmassa tai jossain siinä lähimailla... Paikka ei ole mikään viihtyisä lounge, vaan ihan nörttimesta, mutta nörtit jotka putiikkia pitävät, ovat aika avoimia usb:lle ja melkeinpä mille vaan. Rento meininki.

Nimi on Gconcepts tai jotain, tällä nettisivulla se on tuo North Melbournen putiikki: http://www.gconcepts.com.au/ContactUs.aspx He myös siis myyvät it-kamaa, mutta ihan rauhassa siellä saa surffailla, eikä tulla tyrkyttämään tuotteita. Ainut huono puoli on, että joskus läheisen yläasteen pojat (ruokatunnilla? hypärillä?) tulevat joukolla pelaamaan jotain peliä ja valtaavat ison osan koneista, ja pitävät mekkalaa. Mutta jos ei heidän pissakakkahuumorinsa häiritse, niin varsin mukava ja edullinen paikka.

Lycka till!
Riina