Muoti

Aloittaja Dreamtime, joulukuu 22, 2005, 07:12

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Dreamtime

Kun olin ausseissa 2004 monilla oli fishermanspants -housuja. Itse ihastuin niihin ja ajattelin kysella nakyyko niita viela katukuvassa? Sillon oli erityisesti Darwinissa suosittuja..

Miksi kone ei hyvaksy aakkosia vaikka olen Suomessa?
Ja muutenkin merkit on kuin olis viel ausseissa, on jo ne unohtunu enka meinannu loytaa kysymysmerkkia! :nuttu:

Muutenkin kiinnostaa tietaa mika on in, kun siella menee kaikki ns. muoti-jutut reippaasti edella :god:

Emppu

Itse ainakin huomasin selvan eron Brisbanessa ja Gold Coastilla verrattuna Melbourneen. (Johtuu varmaan osittain ilmastosta)
Tuntu, etta etenkin beachilla kaikki ihmiset on kuin valettu samasta muotista, kun taas Melbournessa on ehka vahan uniikimpaa muotia ja aika erikoisiakin kokeilevia tyyleja.
Brisbanessa ihan ykkosjuttu naytti olevan punosvyot. Ihan valehtelematta vahintaan 2/3:lla tytoista oli punosvyo, alkoi ihan naurattaa kun siihen kiinnitti huomiota. Billabongia nakyi tosi paljon. Jalassa must oli Havaianas (trendikkaimmilla metallivarinauhat). Painijaselkatopit, horhelohameet, ylisuuret aurinkolasit ja pussukkamaiset kasilaukut, paljon asusteita. Aika samoja tosin nakyi mielestani Euroopassa kesalla.

Jaaks

Lainaa...fishermanspants -housuja....


En ihan tieda mita tarkoitat noilla housuilla, mutta jos se on
Cargo Pants niin niita kylla on

Timo

LainaaAlkuperäinen postittaja Jaaks
En ihan tieda mita tarkoitat noilla housuilla, mutta jos se on
Cargo Pants niin niita kylla on

Katsos täältä Jaaks :) Eli tuollaiset alkujaan thaimaalaisen kalastajan  väljät ja kevyet "purje"housut.  Ovat varmasti ihan asiallinen asuste ainakin Darwinin ilmastossa. Näkyyhän noita meillä Cairnsissakin samoin kuin muitakin kevyitä, väljiä ja hippimäisen värikkäitä asusteita.

Jaaks

Thanks Timo :god:

Aina oppii jotain uutta :pepsodent

Milka

Sanotaan etta Melbournessa musta vari on aina in.
Varsinkin talvella.

:o

eevis

LainaaAlkuperäinen postittaja Dreamtime
Muutenkin kiinnostaa tietaa mika on in, kun siella menee kaikki ns. muoti-jutut reippaasti edella :god:

Huh, ja ma kun olin ihan siina uskossa, etta taalla ollaan vakisinkin se puoli vuotta jaljessa pohjoista pallonpuoliskoa, kun talvikauden kulloisetkin trendit tulis vasta pohjoisen seuraavan kesakauden aikaan tanne? :? No, onhan takalaisilla ihan omia kuvioitaan ja paljon hyvia nuoria suunnittelijoita etta ehka olen vaarassa. :confuse
Huvittavaa on muuten ollut, etta kun itsella on kuvissa paalla Targetin tms. lumppulaatikosta halvalla ostettuja (tosin ihan OK-nakoisia) rytkyja, suomalaiset "trenditietoiset" kaverit jaksaa loputtomiin ihailla niita...hehheh :)

Juu ja kylla selvasti nyt tosiaan joka tytolla pitais olla se punottu vyo Melbournessakin. Ja kaikenlaiset simpukka/korallikorut on ehdoton kesaksi... Ja vareista ainakin aqua (merenvihrea?) on jaanyt mieleen, kun itsekin siita satun tykkaamaan.
Dees - We will bloody bounce back!!!


Jaaks

LainaaVarsinkin talvella.

Sehän on sitten todellakin IN ympäri vuoden siellä :hahhaa

wendolene

Eevis :)  Kyllä ainakin simpukkakorut ja punotut vyöt on olleet Euroopassa jo viime kesänä, joten ehkä
olet oikeassa muodin perässä tulemisen suhteen. Samoin Empun mainitsemat "hörhelöhameet"
a.k.a. salsahameet on jo menneen kesän muotia :)
Mitä mustaan väriin tulee... toiset pitää aina, toiset ei ikinä :confuse  

"Päivittää",
Wendolene ;)

zetax

Kyllähän punotut vyöt on ollut jo katukuvassa ihmisillä vaikka kuinka kauan. Kyllä tällä mantereella ollaan myös muodissa australiaa edellä.:pepsodent

eevis

Zetax :D

joo kyllahan niita kaikenmaailman juttuja edellakavijaihmiset :D jotkut aina kayttelee, mutta jos puhutaan niinku suuren massan vaateparteista, i.e. tassa tapauksessa ne punosvyot, niin selvasti taalla nyt on joka kauppa paattanyt niita alkaa myyda, joten kaikkien on kai sitten pakko ostaa niita... :confuse ainakin paatellen monotonisesta katukuvasta. :)

Wendolene :D

okei, jaikin viime Suomen/Euroopan kesan trendit nakematta...heh siis jos nyt menisin ostaan kaikki noi takalaiset kesatrendikuteet, oisin sitte auttamattomasti out Suomessa ens kesana...hehheh...oh well... :confuse :XXXX
Dees - We will bloody bounce back!!!


sanna77

Kauppojen valikoimasta ja katukuvasta päätellen ainakin Melbournessa tuntuu olevan IN tänä kesänä isot helmet ja rannerenkaat sekä ne rimpsuhameet.

Muuten tuntuu että ainakin kesällä täällä muoti tuppaa olevan hyvinkin värikästä verrattuna suomeen...

Tony

Kyllähän Australian täytyy olla huomattavasti Suomea edellä muodissa:roue, sillä olivathan nämä Empun mainitsemat Billabongin kuteet kova sana jo vuonna -84. Itsellänikin oli muutama kyseisen firman singletti, joista toinen oli 80-luvun tyyliin hempeän pinkki:hahhaa:hahhaa:hahhaa:hahhaa.

Siis totta puhuen, voiko löytyä enää vähemmän merkityksellistä asiaa kuin se, että kumpi maa on edellä muodissa:itke Tekeekö tällainen asia kirjoittajan mielestä Australiasta tai Suomesta jollakin tavoin paremman maan verrattuna toiseen. Muoti on ilmiönä totaalinen kupla, joka ainoastaan kertoon sitä seuraavien ihmisten asennemaailmasta eikä tyylitajusta. Kertokaas minulle miksi tuulipuvussa vapaa-aikanaan kulkevia suomalaisia on parjattu tyylittömiksi, jos kerran itse David Beckham tuulipuvussa gaalaillalliselle saapuessaan on erittäin trendikäs :?:?:?:? Eikös tällainen ristiriita kerro siitä, että mikä tahansa voi olla muodikasta kunhan se on oikealla tavalla ja oikeiden tahojen markkinoimaa.

Yhdessä asiassa aussitytöt ovat suomalaisia kanssasisariaan fiksumpia: He eivät kulje napapaidoissa -20 asteen pakkasella:pepsodent:pepsodent:pepsodent:pepsodent

:)Tony

Dreamtime

LainaaAlkuperäinen postittaja Tony
Siis totta puhuen, voiko löytyä enää vähemmän merkityksellistä asiaa kuin se, että kumpi maa on edellä muodissa:itke Tekeekö tällainen asia kirjoittajan mielestä Australiasta tai Suomesta jollakin tavoin paremman maan verrattuna toiseen.
:)Tony

Aloittaessani tämän aiheen halusin lähinnä tietää onko fishermans pantseja vielä näkyvillä, kun niihin itse ihastuin! Ja nyt kylmässä Suomessa pidän niitä vaan kodin lämmössä kun ne on niin kivat jalassa!

Muodista kyselin sen takia, kun musta oli hauskaa, että karvakengät oli ausseissa in 2004 ja Suomeen ne on nyt tullut tosi pienimuotoisesti..

Eikä musta "muoti" tee mitenkään parempaa maata kummastakaan. Ainoa mikä musta oli ausseissa mukavaa vaihtelua suomeen oli värien käyttö!:pepsodent:pepsodent

eevis

Heh joo hömppäaiheestahan tässä oli kyse, ei kannata ottaa niin vakavasti... :D Mutta tuosta napapaitojen käytöstä pakkasella...hmm tuli kyllä täällä viime talvena kerran jos toisen ihmeteltyä aussityttöjä, jotka yöllä 10 asteessa kulkivat baarista toiseen selättömässä topissa, minihameessa ja avoimissa korkkareissa, kun itsellä oli päällä melkein suomalaiset talvikamppeet. Mutta ehkä kyseessä oli vaan vanha trikki, että sisään baariin pääsee sitä helpommin, mitä vähemmän vaatteita on päällä. :confuse Sama siis Suomessa ja Ausseissa. :) No nyt meni ainakin hömppävaihteelle, johtuneeko Fazerin sinisen tai ruisleivän yliannostuksesta? :P:P:P ...jouluja...
Dees - We will bloody bounce back!!!


Andreasyan

Hello,
ostin sellaiset kalastajan pöksyt Tree of Life liikkeestä viime kesänä, ja niitä näkyi siellä olevan tänäkin kesänä myynnissä.

Noin muodista muuten..."ajantasalla" olevia vaatteita löytää täältä siinä missä Euroopastakin...ja suomalaisethan pysyvät vakaasti muodissa jopa täällä asuessaan...ainakin sukat on yhdistetty kivasti sandaalien kanssa, ja ne MicMacin farkutkin puristavat sopivasti kainaloista:roue:roue:roue

arixmel

andreasyan,,tuo oli hyva, sattui nimittain omiin sukillisiin nilkkoihini...muistan nuorena aina (tai niin ainakin muistan)pitaneeni sukkia sandaalien kanssa, harmaa muistikuva mielessa etta olisin harmitellut kun thongeissa oli se varvastappi joka esti sukan kayton heh heh kunnes opin vaimolta etta ei herran nimessa. ja se viela jaksaa muistutella siita kun katsoo jotain minun edellisen elamani aikaisia kuvia,,,sukat ja sandaalit ja iso virne naamalla...

no maissa on maiden tavat,,ja jos ilmastoon taas mentaisi, niin varpaat suomessa jaatyis jos ei siella sukkia pitaisi,,,

nimimerkilla vaatteet ovat epamukavia,,,pelkat shortist pitaisi olla riitava korrektiin pukeutumiseen, :) ai niin tarzan tulee telkusta :)
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

Timo

Mikäs ettei sukkia sandaalien kanssa? Kyllä minä ainakin käytän edelleen silloin kun siihen tarvetta on, esimerkiksi kun on uudet sandaalit, jotka ilman sukkia hiertäisivät jalat rakoille. Tokihan sukat likaantuvat helposti, mutta kun ostaa niitä halpoja tennissukkia niin ei se kovin paljoa haittaa, vaikkei enää puhtaaksi saisikaan.

Tosin täytyy kyllä sanoa, että minuakin paikallinen muoti alussa välillä huvitti, erityisesti kun Townsvillessä näin elämäni ensimmäistä kertaa australialaisen poliisimiehen virkapuvussaan kokovartalokuvassa. Yläosa oli ihan normaali, lyhythihainen kauluspaita mahan kohdalta tukevalla D-sivuprofiilileikkauksella  varustettuna.  Repun alla sitten shortsit ja jalassa sandaalit sekä valkoiset ohuet polvisukat, joiden alta pistävät  mukavasti esiin säärikarvat.  Tosiaan ne sukat olivat niin ohuet, että pidin niitä tyttömäisinä varsinkin kun ovat vielä niin pitkätkin, melkein polveen saakka - tai ainakin puolisääreen.

No, nyt on sellaisiinkin näkyihin tottunut. Nyt sen sijaan välillä huvittaa kun näkee tv:ssä pitkähihaisiin ja -lahkeisiiin pyntättyjä etelän ihmisiä ja vielä pyntätympiä suomalaisia.  Kaupungillakin runsaspukeinen tyttö saa pään kääntymään paljon herkemmin kuin puolialaston. Niitähän viimeksi mainittuja kun näkee jatkuvasti.  

Riemua riittää nyt kun töissäkin pukeutumissäännöstö löystyi ja koneellinen ilmastointi pantiin pienemmälle, niin että voi pukeutua shortseihin, pikee-paitaan ja sandaaleihin. Hihattomaan ei sentään kuulemma sovi. Kokeilin kerran.

Joo, minusta kyllä muoti on hauska ja iloinen asia. Erityisesti siksi, että ilman sitä olisi paljon vaikeampaa olla epämuodikas juntti.

eevis

LainaaAlkuperäinen postittaja Timo
Joo, minusta kyllä muoti on hauska ja iloinen asia. Erityisesti siksi, että ilman sitä olisi paljon vaikeampaa olla epämuodikas juntti.

Hahhah, loistavaa Timo! :god: :god: Mikas mukavampaa luettavaa kun tulee shoppailemasta! :D Hehheh joo...Melbourne Cupiin ostamani mekko on valkoinen, ja eihan hyvanen aika valkoista voi laittaa haihin (kevaalla Suomessa), joten oli ihan pakko ostaa kokonaan uusi mekko. (kiitos Arjalle tekosyyn tukemisesta! :hahhaa )

Meilla toissa ilmastointi valilla toimii ja valilla ei ja valilla jotain silta valilta, joten pukeutuminen vaihtelee sen mukaan villapaita+farkut ja shortsit+toppi valilla, usein jopa saman paivan aikana. Ja vahintaan sitten kaikki muuttuu kun lahtee toista kotiin, vastassa on ulkona joko 35 asteen helle tai illalla 15 astetta, riippuen koska kotiin paasee lahtemaan. Koskaan ei siis tieda, mita pistaa paalleen. .... No, sittenpahan tulee kaytettya kaikkia eri vaatteita, etteivat vaan paase polyttymaan kaapissa......hmm joo pakko myontaa, olen minakin nakojaan sitten sortunut kulutushysteriaan. :) Ja taalla Ausseissa mulle on muuten kehittynyt kauhea kenkamania, taalla on paljon kivempia kenkia kuin Suomessa! Ja alkaa ees kysyko käsveskoista... :)

huh muuten hiukkasen liian elava kuvaus tuosta poliisimiehen mallista... :XXXX
Dees - We will bloody bounce back!!!


Andreasyan

:pepsodent

Tervetuloa kuluttajakerhoon Eevis! Allekirjoittanut on ansainnut jo työpaikalla lisänimen "Imelda" kymmenien eri kenkäparien(ja tottakai niihin sopivien käsilaukkujen) ansiosta...ja aviopuolisolla alkaa mennä hermot kaappi-tilan valtauksen johdosta.

Timo:)

Niin, tarkennetaan nyt ettei minulla ole mitään sukka-sandaali kombinaatiota vastaan jos on alle 12 vuotias tai leikkaus-salissa töissä:pepsodent...ja ehkä toi syy hankaamisesta nyt jotenkin on järkeen käypää. Totta on, että vähäpukeisia tuijotetaan huomattavasti vähemmän kuin kunnolla pukeissa olevaa tallaajaa. Se minusta on vaan hieman surullista, että jopa pikkulapsille on tarjolla noita mini farkkuhameita ja napatoppeja...minne ovat kadonneet kaikki ihanat hörhelömekot joihin äiti meidätkin pakotti kevätjuhlien aikaan (veljeäni ei sellaisiin koskaan puettu, tarkennan)...voi nostalgiaa...

Queensland Health on muuten aikas nipo pukeutumiskoodin suhteen ACT verrattuna, mutta nyt saimme tahtomme läpi farkkujen suhteen (ei MicMac)meidän lafkassa...elikkä siistejä farkkuja saa pitää töissä, kunhan ei nyt stringejä lantio sellaisissa paljastele. Luojan kiitos, se kamala hoitajan asu ei ole psykiatrialla pakollinen. Muistan, kun Canberrassa RAADOIN vanhusten parisssa (tasan 2 päivää) alkuaikoina, ja työasussa samaistuin Savo-Karjalan bussikuskiin....kauheeta:roue
Ei mul kyl mitään bussikuskeja vastaan ole...

tuumii:Anne

Tony

Samaa mieltä Timon kanssa siitä, että jos joku pitää sukkien käyttöä sandaalien kanssa hyvänä  ja miellyttävänä niin kyseessä on vain  suomalais-saksalainen järkiratkaisu:peukkuy, sanokoot siitä Lenita Airisto wannabeet sitten mitä tahansa. Näitä muotimaailman sopuleitahan aina riittää.

Onko sitten tyylikkäämpää tämä australialainen, ainakin Adelaidessa esiintyvä, tapa käyttää viileämpänä vuodenaikana  sukkia varvastossujen kanssa. Arixmelille tiedoksi, että ainakin Adelaidessa se näytti hyvinkin onnistuvan. Voisin kyllä kuvitella, että sukat venyvät hyvin nopeasti muodottomiksi, mutta haitanneeko tuo, kun niitä saa halvalla Cheap as Chipsistä.

:)Tony

MH

Onhan ausseissa melkein joka kaupassa myynnissä sukkia joissa varpaat et voi ihan hyvin pitää varvastossujen kanssa jos siltä tuntuu.


Korostettakoon että itse en tuollaista yhdistelmää käyttäisi eikä tämä liity mitenkään Airiston sanomisiin.:hahhaa

arixmel

maissa maiden tavalla,
onko airisto muuten puhunut sandaali sukka yhdistelmasta? muistan ainoastaan tuon  tennissukka jutun, nyt taytyy kylla ihan piruuttaan laittaa sukat ja sandaalit ja menna vaimon duunipaikalle kylaan heh heh. :roue

Mites sitten naa footy sortsit kentan ulkopuolella, eli ne ilmeisesti oli yleisempikin muoti joskus 80 luvulla mutta viela silloin talloin tulee vastaan joku sementtityontekija tahi muu raavan tyon mies joka myos nayttaa isolta raavalta ja karvaiselta,,sitten silla on ne hiton (LIIAN) pienet footy shortist jalassa,,,musta tuntuu etta nykyiset footy sortist on pitempia...

joku vuosi sitten tuli yksi jenkki hemmo kouluttajaksi johonkin kurssille, ja ensimmaisena viikonloppuna han meni St kida beachille,,,no maanantaina han kauhisteli etta miten hitto jatkat voi pukea speedoja, hanen mielestaan speedot kuuluu ainoastaan kilpakentille ei yleiselle rannalle,,,eli shortsit oli hanen makuusa...maissa maiden tavalla

mika saksalaisilla on ruskean kanssa,,,joka toinen saksalaishemmo pukee ruskeita housuja?

nimimerkilla:
blundstonet, shortsit ja blue singlet, cold chisel valkoisen uten radiossa pauhaten, dingo lavalla laahattaen
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

Timo

En tiedä, oliko Airisto itse vai joku hänen perässähiihtäjistään,  mutta pieni kesäinen mediamyrsky asiasta syntyi Suomessa viime tai toissa vuoden Porin jatsijuhlien aikaan, jolloin tasavallan presidentti Tarja Halosen jalassa nähtiin sukat sandaaleissa.  Ja siitä sitten lehtien pakinoitsijat ja yleisönosastojen kirjoittelijat alkoivat vuodattaa pyhää närkästystään.

Totta kai Airistolla, siinä kuin muillakin, on oikeus ilmaista mielipiteensä asiasta kuin asiasta, mutta jos niiden liika todesta ottaminen on jotenkin suomalaista, siinä tapauksessa minä kyllä haluankin olla ihan vilpittömästi epäisänmaallinen. Vai onko sittenkin niin, että on erityisen suomalais-miehistä juuri rikkoa noita sääntöjä vastaan. Jos näin on, niin sitten olen tiukasti ruodussa. Muutama vuosi sitten minun työhöni kuuluivat jonkin aikaa kokousmatkat  Brysseliin. Ja tottahan sitä piti matka- ja kokousasun somisteeksi kaivaa ne valkoiset sinisellä ja punaisella raidalla varustetut sukat ja istua kokousessa ne jalassa henkistä ylemmyyttä tuntien.

Arixmel: "mika saksalaisilla on ruskean kanssa,,,joka toinen saksalaishemmo pukee ruskeita housuja?"

Liian houkuttelevaa olisi alkaa vääntämään tuosta "ettei sisältä käsin syntyneet tahrat näkyisi"-tyyppisiä bratVurstipieruvitsejä, joten jääköön tällä kertaa arvoitukseksi.  Mutta muista silti riittävän korkeat laidat siinä lava-autossa, ettei bluey putoa kyydistä.

Andreasyan: "minne ovat kadonneet kaikki ihanat hörhelömekot joihin äiti meidätkin pakotti kevätjuhlien aikaan (veljeäni ei sellaisiin koskaan puettu, tarkennan)...voi nostalgiaa..".  

Minut ja muut pojat kyllä puettiin esimerkiksi sellaiseen kissimirrisolmukkeeseen, joka kuristi niin vietävästi. Onneksi sen sai pois heti kun äidin silmä vältti, ja sitä oli sitten kiva käyttää ritsana :D

Myös meillä kotona on kenkämaanikko, joka tosin ei löydä mieleisiään kenkiä Australiasta, vaan käy hakemassa niitä Singaporesta tai nettihuutokaupoista.  Täällä  kun naisten kenkien koot ovat hänelle liian isoja.  Nyt onkin käynyt niin, että hän on kanavoinut osan maniastaan ostamalla minulle kenkiä. On tainnut viimeisen vuoden aikana tulla yli puoli tusinaa paria. Mutta enpä valita - ainakaan niin kauan kun ei ala tulemaan niihin sopivia käsilaukkuja mukana :hahhaa   Ja kyllähän minullekin tuottavat viboja vähän erikoisemmat kenkälöydöt kuten vaikkapa nuo romanialaiset hamppunilkkurit.

Kenkien säilytystilaa saa lisää kun laittaa perheen logistiikkavastaavan vähän suunnittelemaan ja  Bunningsin kautta töihin rakentamaan kenkäkaappia.  Joo, pitääpä tuota omaakin taas laajentaa...

AA :) mun puolisoni on ollut Queensland Healthin  palveluksessa useammassakin toimipisteessä. Pukeutumiskoodin käytännön toteutus ja noudattamisen valvonta kuulemma vaihtelevat hyvinkin paljon  Ainakin täällä pohjoisessa voi tulla töihin vähän nuhjuisemmissakin farkuissa eikä ole pakko edes käyttää sitä firman logolla varustettua paitaa, jota uniformuksi kutsuvat.

Minä kyllä näin potilaspuolella kaipaisin ainakin lääkäreillä sitä valkoista takkia, ja toivoisin että he kättelisivät tavatessa, kuten mielestäni kaikki Suomen lääkärit tekevät vieläkin.

eevis

Mrs. Imelda :hahhaa

Juu se on se pirullinen salaliitto että sitten kun uuden mekon ostat, on pakko ostaa myös uudet veskat, kengät, korut sun muut härvelit! :hahhaa Kun eihän sitä nyt pelkkiä mustia voi ostaa (jotka kävis useimpien kanssa) kun se ois liian tylsää!!!

Brrrr....hörhelöinen kevätjuhlamekko....hui kun tulee kauheita flashbackejä... ....Mut silti mun tyttö kyllä joskus kaukana tulevaisuudessa puetaan sellaisiin eikä mihinkään napapaitoihin! Vahinko kiertämään jos ei muuta... :D ...vai ritsaksi rusetti...hahhah voi äitiparkaa.... Brrrr...liian pienet footyshortsit.....paitsi tietty footyn pelaajien päällä...hehheh

Timo :D

LainaaAlkuperäinen postittaja Timo
Vai onko sittenkin niin, että on erityisen suomalais-miehistä juuri rikkoa noita sääntöjä vastaan.

No juuri näin se on! Eli olet hyvin isänmaallinen. :):):)
 
LainaaAlkuperäinen postittaja Timo
Nyt onkin käynyt niin, että hän on kanavoinut osan maniastaan ostamalla minulle kenkiä. On tainnut viimeisen vuoden aikana tulla yli puoli tusinaa paria. Mutta enpä valita - ainakaan niin kauan kun ei ala tulemaan niihin sopivia käsilaukkuja mukana :hahhaa   Ja kyllähän minullekin tuottavat viboja vähän erikoisemmat kenkälöydöt kuten vaikkapa nuo romanialaiset hamppunilkkurit.

Hehheh...hamppunilkkurit...siitä se alkaa...ootas vaan niin kohta katsotte vaimon kanssa yhdessä sulle niihin hamppunilkkureihin sopivia pellavaisia highwater-housuja...ja sitten se punosvyö, jossa on simpukankuoria... :D Ja ennen kuin huomaatkaan, sulla on korvis ja hiukset ponnarilla, ja luet Trendiä tai jotain vastaavaa lehteä! :hahhaa
Dees - We will bloody bounce back!!!


Timo

LainaaAlkuperäinen postittaja eevis
Hehheh...hamppunilkkurit...siitä se alkaa...ootas vaan niin kohta katsotte vaimon kanssa yhdessä sulle niihin hamppunilkkureihin sopivia pellavaisia highwater-housuja...ja sitten se punosvyö, jossa on simpukankuoria... :D Ja ennen kuin huomaatkaan, sulla on korvis ja hiukset ponnarilla, ja luet Trendiä tai jotain vastaavaa lehteä! :hahhaa

Hmmm... mulla oli korvis ja hiukset ponnarilla (melkein ainakin)  noin neljännesvuosisata sitten. Se isolla naulalla itse tehty reikä on kyllä auki vieläkin   Nykyisin ponnarin luonti olisikin varsinainen ihme. Yritin pari vuotta sitten kasvattaa täyskaljuun päähän taaksei parin neliösentin aluetta, johon oli tarkoitus hiusten riittävästi kasvettua tehdä sellainen kiinalainen  saparo tai letti. Annoin kuitenkin periksi kun eivät hiukset kasvaneet riittävän nopeasti. :hahhaa

Juu, äiti parka. Muitakin esimerkkejä löytyisi lukematon määrä :itke

Milka

Huomaan taas etta minun pitaa lahtea ulos tasta toimistosta useammin. Niin varikkaita ovat teidan juttunne. :D Lisaa naita.

Katselen tasta ymparilleni ja raportoin Melbournen kesa toimistomuotia. :eye:

Kahdella naispuolisella kolleegalla + allekirjoittaneella nayttaa olevan puku (siis jakku + suorat housut + 10 sentin korkkarit). Varit: kaksi mustaa pukua ja minun tumman harmaa. :pepsodent Kesalle sen verran olemma antaneet periksi etta kaikilla nayttaa olevan t-paidat eli ei kauluspaitaa puvun alla ja korkokengat ovat sellaiset sandaalin tyyppiset ja huomatkaa ei sukkia sandaalien kanssa. :pepsodent

Miehilla nayttaa kaikilla olevan suorat housut ja kauluspaita ja puvun takki roikkumassa tuolinselkanojalla ja housujen sitten taytyy olla mustat tai erittain tummat. Joku Mellulainen joskus sanoikin etta vaaleaa pukua voi kayttaa vain Don Johnson Miami Vicessa, mutta ei muuten. Kenellakaan ei nayta sentaan olevan kravattia ja ei sandaaleita sukkien kanssa. :pepsodent

Mina taisinkin jo kerran mainita etta Melbournessa voitte aivan huoleti pukeutua mustaan tai muihin tummiin vareihin kesat talvet ja aina olette muodissa mukana.
:peukkuy

eevis

Hehheh, tulipa sopiva aasinsilta Milka sinun kommentistasi, meinaan seuraava ehdotus Timon extreme trendipetteri-imagoksi olisikin siis ollut kalju+pukinparta+valkoinen Miami Vice -puku + pinkki kauluspaita + valkoinen erittäin kapea kraka + valkoiset keinonahkakengät...niin ja kerran se reikä korvassakin löytyy niin siihen sitten semmoinen tekokrokotiilinhammaskorvis... :D:D:D Mut vielä Milka, wow, 10 sentin korot... :god: ...mulla menis nilkat! :D
Dees - We will bloody bounce back!!!


Andreasyan

:D:D:D

Tästähän tulikin vallan mielenkiintoinen keskustelu...itseasiassa, kaivoin juuri vuoden 1986 valokuvat esille, ja mitäpä sieltä löytyi:
Allekirjoittanut poseeraa hyvin vakavana,sininen ripisväri nätisti klumpuissa, otsatukka on tupeerattu n.15 cm korkeudelle, sivuttain tietty. Jalassa mustat MICMAC:it, muistaakseni kiemurtelin lattialla saadakseni ne survottua kinttuihini ja bonuksena valkoiset varsilenkkarit....brrrrrr.....kuva on otettu Kaavin Iloharjulla, ja fotossa mukana oleva ystäväni on ihan samalla muotilla valettu. Kuulostaako tutulta? Nyt ihmettelen, miksi tervejärkiset vanhempani päästivät minut silloin ulos noissa vetimissä???? Hä??? Pitääpä soittaa ja kysyä.

Jos olisi pokkaa, niin skannaisin sen otoksen tänne...mutta ei ole, ja pahoin pelkään ettei se pokka vuosien saatossa siinä määrin kasva...on vaan niin paha...hyh hyh..

Nyt pelottaa, että näinköhän sitä irvistellään "tämän päivän" kuville 15 vuoden kuluttua:nuttu:

AA

eevis

Anneeeeeeeee!!!!! Tahtoo nähdä kuvan!!!! Ehottomasti! Mä voin vaikka maksaa siitä! :hahhaa Ja hehheh ihan pomminvarmasti tulevaisuudessa irvistellään näille nyt niin upeille kuteille, ei yhtään epäilystä! :D

Ja lisäyksenä vielä, että hei kaikilla muillakin oli silloin ne kuteet ja värkkeet päällä...siks sunkin vanhemmat päästi sut ulos silleen... Mä en saanut käyttää sitä sinistä ripsaria kun olin sen verran nappula. Muistan kuinka katkera olin kun vuotta vanhemmalla kaverilla oli, ja vielä vedenkestävää, että se voi pitää sitä kun mentiin vesiliukumäkeen... :D Mutta sitäkin enemmän mulla oli sitten sitä ah niin ihanaa oikein supervaaleanpunaista huulipunaa....ilman rajauksia... :hahhaa Onneks ei muistaakseni todistusaineistoa siitä löydy!
Dees - We will bloody bounce back!!!


Milka

Serkku,

Varoituksen sana, etta jos mina olen siina kuvassa, niin vain kuolleen ruumiini yli voit sen tanne laittaa... Muistelen nimittain itsestani otetun samanlaisia hirveita kuvia :nuttu::nuttu:

Andreasyan

Milka:D

mainitsemassani kuvassa on Susku, joka tuskin liioin antaisi kuvaa julkistaa.

Mutta, minulla on muistikuva, et jossain äidin albumeissa on kuva meistä pappilan portailla joskus 80 luvun alussa. Kuvassa on myös Olssonin Hanna. Tottakai, olimme muodikkaita jo silloin, sehän oli "Minttu&Ville" aikaa, jolloin ruudullinen cowboy paita ja punaiset sammarit oli in:cool: Ai niin, ja otsatukassa piti olla permis. Mielikuvia???:roue


Anne

eevis

Anne ja Milka :D

Okei okei kyllä mä tajuan kun on turha mankua... :D No onneks tuo Annen kuvaus oli jo aika elävä ja mulla on hyvä mielikuvitus! :D Mut permis...uuuuuh kun tuli mieleen eka permis, leikattu silleen viistoon, edestä lyhyemmäks...ja ne koulukuvat....tukka vedetty otsalta sellaiselle pikkuponnarille, jotta se ois mahdollisimman pörheä...ja jalassa tietty farkkuhaalarit (vyötärö vedetty niin pirun tiukalle hah)... Koulukuvaan ei muistaakseni saanut korviksia laittaa, mutta muuten käytettiin sellaisia isoja pinkkejä tai neonvärisiä muovisia rengaskorviksia...nappeja ilman reikiä tietty... Ja Citymarketin tms. kympin loodasta "kultaisia" lehtikaulakoruja... Ah niitä aikoja! :D
Dees - We will bloody bounce back!!!


Paula_Liina

Ai että kun palautuukin vanhat "hyvät" muistot mieleen :D Olin jo ihan autuaasti unohtanut sen ihanan permismuodin! Tukka oli muuten piikkisuora ja pitkä ja sitten otsatukassa oli se ihana kikkarapermis - mitä kiharampi sen parempi. Kukahan senkin idean on alunperin saanut istutettua meidän mieliin että se näyttää hyvältä?! :hahhaa
Sen jälkeen tulikin se ihana töyhtömuoti. Kas kun onkin vielä tukkaa päässä, niin kovalla koetuksella se joka aamu oli kun ennen kouluun menoa piti tupeerata antaumuksella ja sen jälkeen suihkuttaa kilo hiuslakkaa - ei mikään ihme jos on otsonikerroksessa aukko! :itke

Hmm, harmi että Dingon ja Nick Kershawin levyt ovat Suomessa varastoituna, nyyh

Andreasyan

Eevis:D
Joo, ei tule kauppoja ton kuvan tiimoilta...sen Milkan lapsuuskuvan voisin ehkä myydä jos hinnasta sovitaan:roue

Paula_Liina:)
 Vinyylien seasta tosiaan löytyy meilläkin Nick Kershaw, DuranDuran, Culture Club ja erinäinen kokoelma Dingon levyjä. Kuka muistaa vielä Bogartin?

Viritin tämän saman keskustelun eilen yöllä työpaikalla, ja kofeiini höyryissä 8 tunnin valvomisen jälkeen päätimme pitää bileet teemalla "80's Leftovers". Nyt pitää yrittää jostain löytää kivipestyt farkut, mustat nilkkurit+säärystimet ja joku makee neon värinen paita....

Eilen kaupungilla kävellessä zoomailin itsekin ohikulkijoita, ja kävelykadulla istuskeli kymmenkunta punkkaria/goottia viimesenpäälle mustiin pitkähihaisiin tamineisiin  varustautuneina...eikö niille tule lämpöhalvaus tässä helteessä...:confuse

Paula_Liina

Andreasyan, nyt en saa päästäni soimasta "Princess I'll always love you, Princess I'll always will...." :nuttu: :hahhaa

Niinhän se on, että koskaan ei kannattaisi heittää mitään vanhaa "epämuodikasta" vaatetta pois, myöhemmin sille olisi kuitenkin käyttöä, kun muoti kiertää. Itse tosin en kyllä millään voimäärällä saisi itseäni kingettyä vanhoihin farkkuihin... :itke ehkä hyväkin juttu... :roue

kris

Viekää vanhat kamat hyväntekeväisyyteen, ja sillä siisti! :cool:
T: Krisse

Milka

Anne,

Mina olen viela hyvissa hengen ja ruumiin voimissa, joten unohda jo heti alkuunsa kaupanteko minun valokuvilla. :P

Timo

Joo, ei mitään kaupantekoa kuvilla, arvon rouvat.  
Sen sijaan voisitte lahjoittaa ne tieteelle. Tässä tapauksessa antakaa ne Eevikselle ja minulle, niin me käytämme niitä erään siirtolaisuustutkimukseen liittyvän hypoteesin todentamiseen:  "Tuleva Australian-siirtolaisuus näkyy jo naamasta teini-iässä, eikä sitä pysty peittämään otsapehmiksillä, ripsiväreillä eikä  sifonkihuiveilla" .

Niin, Eevis :D  Kiitos tuosta trendipetteri-suunnitelmasta. Pannaan korvan taakse ja sovelletaan käytäntöön seuraavan Melbournen-matkan aikana. Ehkä mäkin kuitenkin haluan ne 10 sentin korot ... ainakin asuntolainaan :hahhaa

eevis

:hahhaa :hahhaa :hahhaa :hahhaa

Hehheh voi hitsi kun en ehtiny ennen Milkaa paikalle...damn!!! :D Mut joo me ollaan Timon kanssa tunnetusti täysin puolueettomia tiedeyhteisön edustajia, ja tuo Timon esittämä hypoteesi olisi kyllä todennettava mahdollisimman isolla otoksella... Että laittakaas kaikki tulemaan niitä kasarikuvianne allaolevaan osoitteeseen. Parhaat pääsee Natureen... tai ainaski kahvihuoneen seinälle. :hahhaa

Mut Timo voi ei, enhän mä sitten oo enää näkemässä, millainen muotiluomus sieltä pohjoisesta tulee! :itke:itke No, laita sitten kuvia kuiteskin tulemaan. Tai ehkä mä voin toisaalta sitten nähdäkin ne kuvat Agen trendisivuilta... :cool: :XXXX
Dees - We will bloody bounce back!!!