Kirjoittaja Aihe: Sydneyssä asuminen ja siihen liittyvät asiat  (Luettu 73409 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Aikis

  • Herootes
  • *****
  • Viestejä: 943
    • awailable
Vs: Sydneyssä asuminen ja siihen liittyvät asiat
« Vastaus #200 : Elokuu 10, 2007, 13:14 »
Ilman muuta kannattaa ottaa Sydneyn kauneudesta kaikki irti, kun kerran komennussopparin puitteissa on mahdollisuus. Ja myöskin ajatuksesi siitä, että lähtökohta on perheen viihtyminen on ihan oikea minunkin mielestäni! Nyrkisääntö tietysti on, että mitä lähemmäs merta mennään sitä enemmän vuokraa saa pulittaa. Mutta hakukoneen kautta löydät tosiaan monia hyviä keskusteluja ja vinkkejä...ja sitten tietysti suoraan asunnonvälityssivuilta verkosta.

Itsellä tulee heti mieleen Pymble, North Ryde, Longueville, Eppington, Lane Cove...jotka ovat vielä ihan mahdollisia työmatkoja. Itse juuri tuolla Mosmanin ympäristössä asuneena sanoisin myös, että tulee aika pitkä työmatka isännälle, ja ruuhkainen! Manlysta nyt puhumattakaan. Vaikka on siellä länsipuolella kai juuri saatu yksi lisä tunneli avattua, maksullinenko...? Balmoralissa lisäksi on hyvin vähän vuokra-asuntoja tarjolla, ja hipovat sitten usein 5000 viikko!

Uima-allas, sen paremmin kuin mikään muukaan ei ole välttämättömyys, mutta kyllä ehdoton plussa! Nuo n. 2000 ausd/viikko vuokratalot ovat lähes poikkeuksetta altaalla varustettuja.

Vaikka tuota aiempaa juttua löytyy, niin saahan sitä toki yrittää kysyä lisää...mutta vastauksista ei aina ole niin varmaa, kun samat kysymykset on kaluttu niin monta kertaa. Jos yksityistä ja yksityiskohtaisempaa tietoa haluat, voit ottaa yhteyttä vaikka http://www.suomi-seura.fi siellä lienee ihan tuoretta ja pirteää neuvontapalvelua  :peukkuy tarjolla!