Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Asuminen - eläminen => Aiheen aloitti: opossumi - Helmikuu 10, 2011, 10:45

Otsikko: Vuokratodistus
Kirjoitti: opossumi - Helmikuu 10, 2011, 10:45
Heips,

typera kysymys ehka, mutta mista loydan virallisen vuokratodistuspaperin, postitoimistosta, netista (jonka siis itse taytan)? oo....tietaako kukaan?

Kiitos tiedoista etukateen!
Otsikko: Vs: Vuokratodistus
Kirjoitti: Kottarainen - Helmikuu 10, 2011, 13:01
Mikä paperi tää siis on englanniksi?
Otsikko: Vs: Vuokratodistus
Kirjoitti: aussila - Helmikuu 10, 2011, 18:57
Refrenssi.Aivan sama onko virallinen tai ei,siis jos Ausseissa paperia tarvitset?Jos virallista haluat,kysy viim.vuokranantajaltasi.
Otsikko: Vs: Vuokratodistus
Kirjoitti: isalainen - Helmikuu 10, 2011, 20:43
 :XXXX
  Kun on ollut vuokran antaja niin sosiaali Centelink niitä vuokralaisilta pyysi ja siihen on olemassa lomake jonka täytät ja vuokran antajasi allekirjoittaa sen jos on hyvällä tuulella
 :nuttu:
Otsikko: Vs: Vuokratodistus
Kirjoitti: jounij - Helmikuu 10, 2011, 21:23
Minä olen vuokranantajana allekirjoittanut Centrelinkkiä varten ihan tavallisen kirjeen, jossa todistin vuokralaisten nimet, osoitteen ja perityn vuokran oikeaksi allekirjoituksellani (ja omilla yhteystiedoillani, jos Centrelink olisi halunnut asian vielä erikseen tarkistaa minulta). Ei ainakaan silloin tarvittu mitään erillistä kaavaketta. Jos joku viranomainen nyt sellaisen kaavakkeen haluaa, niin sama viranomainen voinee kertoa, mistä sellaisen saa.


Toteaa
Otsikko: Vs: Vuokratodistus
Kirjoitti: RUU - Helmikuu 11, 2011, 00:13
Meilla referenssit on aina kysytty suoraan siina hakulomakkeessa, jonka agentti antaa taytettavaksi. Tama siis yksityisilla vuokramarkkinoilla. Julkisten tahojen osallistuessa asiaan (vuokranantajana tai -maksajana), heilla saattaa tietty olla omat erilliset lomakkeensa taustatietojen keraamiseksi.