Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Asuminen - eläminen => Aiheen aloitti: Minnie-77 - joulukuu 20, 2005, 19:13

Otsikko: äidinmaidonkorvike
Kirjoitti: Minnie-77 - joulukuu 20, 2005, 19:13
Heips!Onko kenelläkään tietoa sisältääkö äidinmaidonkorvike Australiassa sokeria?Olen lähdössä Melbournen lähellä olevaan kaupunkiin, Ballaratiin, tammikuun alussa 6 kk ikäisen tyttäreni kanssa kuukaudeksi.Suomessa äidinmaidonkorvike ei sisällä sokeria.Olisin hyvin kiitollinen tiedosta:)

Minnie-77
Otsikko:
Kirjoitti: iines - joulukuu 21, 2005, 22:51
Heippa Minnie-77!

 Mulla on tietoa vain yhdesta tuotteesta, S-26 Gold, joka on tietaakseni aika suosittu merkki taalla. Se ei sisalla muuta sokeria kuin laktoosia eli maitosokeria. En ole taalla nahnyt sellaisia valmiita korvikkeita kuin Tutteli ja Naan Suomessa, vaan korvike tehdaan itse jauheesta veteen lisaten. Olin kesalla Suomessa silloin 8 kk ikaisen tyttareni kanssa ja ihastelin Suomen vauvaruokavalikoimaa... Ne kaikki puurot ja vellit on tosi kivoja ja maistuivat hyvin ainakin meidan tytolle (ja olivat tosi katevia reissatessa). Taalla ei ole niin hyva vauvanruokavalikoima kuin Suomessa, mutta kylla silla parjaa ja itse tehdenhan saa tosi hyvaa. Oikein hyvaa matkaa teille molemmille!:)
Otsikko:
Kirjoitti: Minnie-77 - joulukuu 22, 2005, 00:07
Moi Iines,

juu hyvä tietää, että koostumus siis varmaan sama kuin Tuttelilla ym. Soseet oon tehnyt täälläkin itse,joten eiköhän tuo maidon sekoittelu onnistu.Kiitos vielä infosta, nyt ei tartte panikoida tuon asian suhteen :)
Otsikko:
Kirjoitti: MH - joulukuu 22, 2005, 00:57
Ihan vaan ihmettelen että mitähän lapset söi ennen näitä eineksiä. Onko keittotaito katoava luonnonvara.:D:D:D
Otsikko:
Kirjoitti: Minnie-77 - joulukuu 22, 2005, 04:25
Tässähän nyt nimenomaan mietittiin minun itseni kaltaisten  keittotaitoja...Katso vanhasta sivistyssanakirjasta kohdasta lapsi-> pieni ihminen, aikuisen jälkeläinen, huutaa, ei syö mitään. MH...ei ne oo ennen syöny mitään
Otsikko:
Kirjoitti: iines - joulukuu 25, 2005, 21:55
LainaaAlkuperäinen postittaja MH
Ihan vaan ihmettelen että mitähän lapset söi ennen näitä eineksiä. Onko keittotaito katoava luonnonvara.:D:D:D

:nuttu:

MH, ala ole ainakaan minun keittotaidostani huolissasi.  Valmisruuat ovat vain todella katevia reissussa sailyvyytensa ja nopeutensa takia. Tuskin monikaan pelkastaan niita lapselleen syottaa.