Kaivokset kiehtoo

Aloittaja visat, huhtikuu 02, 2013, 05:06

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

visat

Hei
Täällä olisi pari 42 vuotiasta työhullua.
Mikä olisi alue ,missä olisi suorastaan työvoima pula.?.
Itse olemme ajatelleet länttä esim Perthin ympäristöä.
Töitä jota himoitsemme olisi esim. porari... kuski ...
Periaatteessa kaikki kävisi alkuun.Tarkoituksemme
olisi muuttaa pysyvästi Australiaan..

RUU

Visat, Pilbarassa on viela menossa laajennoksia ja uusia kaivoksia perustetaan. Sen alueen suurimmat tyonantajat ovat BHP Billiton, Rio Tinto, Fortescue Metal Group, ja pienemmassa maarin myos Hancock. Joillain kaivoksilla esim operaattorit ovat alihankkijan kautta, ja ehkapa suurin niista on Downer Edi.

Katsele niiden sivuilta, josko paikkoja on auki. Samoin kannattaa olla yhteydessa suoraan noihin firmoihin, silla ulkomainen tyovoima haetaan ensisijaisesti Aasiasta, mutta jos nimi on esilla ja paperit sisalla, tuskin on mitaan estetta sille, etta paasisi mukaan noihin sisaanottoihin.

Onnea matkaan!
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

hanskie

Hyvaan alkuun paasee  googlettamalla   "Mining Boom Towns Australia."     
ja sitten on suora linkki:

http://www.australia-mining.com/?Y   

OLKAA KUITENKIN VAROVAISIA TAN SAITIN KANSSA. SAATTAA OLLA VAIN RAHASTUS OSOITE. Parasta on ottaa sinne ensin yhteytta ennenkuin tayttaa hakemuksen. Rahastavat 214 taalaa per/hakemus. Eivatka lupaa mitaan varmaa. Ja kaikki osoitteet ovat Po.Box osoitteita. Toisaalta taas tuo saitti pop up useissa yhteyksissa, kun tsekkaa avoimia jopeja.

.

:XXXX
Hannu

brisbaneturku

Lisätään tohon RUUn hyvinkin kattavaan listaa vielä yks nimi eli Laing O'Rourke. Ei ehkä ihan suoranaisesti kaivosalalla mutta on muutama työmaa juurikin tuolla Pilbarassa ja muuallakin WA:ssa ja yhteistyössä siellä mm. Rio Tinton kanssa.

visat

Hei
Kiitokset näistä tiedoista.
Täytyypä tuolta poimia tukku osoitteita mitä sitten lähestytään
nöyrin mielin...
Tietääkö joku dumpperi "kippiauto" kursseista kaivoksia ajatellen,
kuin pitkä tuommoinen olisi,jos aloittaisi vaikka siitä...Tuolla
lueskellessa tuli esiin että sieltä kurssilta saisi myös tuon paikallisen
C-kortin,siitä olisi etua jos joskus sais toteutettua unelman ja nousta
Roadtrainin puikkoihin.... :coolh

RUU

Visat, googlaa "Mining haul truck operator training" tai "Mining dump truck operator training" ja valitse mieleisesi kurssi...
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

maailmalla79


Taitaa toi kaivostoiminta hidastua aika lailla.
Alihankkijoiden kautta kaivoksille menneet on saanut paljon potkuja ja taksikuskit valittaa että nyt on aamuajot kuolleita kun vielä viime vuonna 4-5 aikaan aamulla tiet oli täynnä fifo ajoja.

tmaljane

Hei,

Onko täältä kukaan töissä tällä hetkellä kaivoksilla tai öljy/kaasu -alalla jossakin päin WA.ta? Olen itse tällä hetkellä Brisbanessa ja kiehtoisi kovasti hakea kaivostöitä tuolta lännestä. Työpaikan saaminen ei ole kuulemma mitää helppoa hommaa, joten jos joku täältä osaisi antaa vinkkejä miten pääsi alalle, olisin hyvin hyvin kiitollinen. Itselläni on insinööritaustaa, mutta myös entry-level kaivostyöt kiehtovat.