Viestitaulu > Asuminen - eläminen

Asunto Canberrasta

(1/1)

Matleena H:
Hei!
Olemme tulossa (3 henkilöä) 3 kuukauden työharjoitteluun Canberraan ensi helmikuusta alkaen. Osaisiko joku kertoa, mistä kannattaisi etsiä majapaikkaa tälle ajalle? :)
Ystävällisin terveisin
Matleena

jounij:
Ensin vastakysymys:

Canberrassa eri paikkojen sopivuus riippuu siitä, onko tarkoitus hankkia myös auto käyttöön ja missä päin kaupunkia harjoitttelupaikka sijaitsee? Julkinen lliikenne toimii asiallisesti aamulla noin klo 7 - 9 ja illalla 16 - 18. Muulloin busseja kulkee - pääkeskuksia lukuunottamatta - vain noin tunnin välein. Ja liikenne moniin kaupunginosiin loppuu jo joskus kello 22 maissa.

Matleena H:
Hei,
Autoa emme ole ajatelleet hankkia. Harjoittelupaikka sijaitsee Australian National University kampusalueella. Hyvä tietää tuo julkisesta liikenteestä, pitänee etsiskellä asuntoa melko läheltä kyseistä yliopistoa. 

jounij:
OK. Onneksenne tuo yliopisto on ihan kaupunkin pääkeskuksen vieressä, eli sinne pääsee helposti melkein mistä suunnasta hyvänsä. Jos ette kuitenkaan ihan kävelymatkan päästä löydä asuntoa, niin kaikki Belconnenin suunnalta tulevat bussit pysähtyvät myös tuon yliopiston kohdalla. Pistän sinulle yksityisviestinä erään Belconnenin alueella olevan tuttavani yhteystiedot. Hän on majoittanut usein opiskelijoita ja harjoittelijoita lyhytaikaisesti.


Menestystä toivottaen

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta