Asunteveneen vuokraus

Aloittaja ausseihin!, tammikuu 21, 2009, 17:52

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

ausseihin!

Onko kukaan vuokrannut asuntovenettä täällä Australiassa? Meitä kiinnostaisi ajatus kovasti jossain tässä lähistöllä vaikkapa Tea Gardensissa tai Nelson Bayssa. Osaako kukaan sanoa, mitä pitää osata odottaa/tajuta venettä vuokratessa ja millaista veneily yleensä jokimaisemissa täällä on. Veneily sinänsä on meille tuttua, Suomessa veneilimme paljon merellä.

jounij

Täällä aiempi keskustelu samasta aiheesta, jos moderaattorit haluavat yhdistellä.

Asuntolaivan vuokraus ja ajaminen on helppoa: auton ajokorttia vain pyydetään todisteeksi jonkinlaisesta ajotaidosta (ja ehkäpä henkilöllisyydenkin todistamiseksi :))!

Huomioitavaa on ainakin se, että mainostettujen hintojen päälle tulevat polttoainemaksut, jotka helposti ovat jo viidenkin päivän ajalta muutaman satasen. Olisimmekohan itse maksaneet vuonna 2003 ylimääräiset noin $300 naftasta tuolta viideltä päivältä. Sitä menee paitsi liikkumiseen, niin myös generaattorin käyttöön, jotta saa sähköä esim. jääkaappiin.

Laivalta käsin on mukava kalastaa ja ravustaa. Kannattaa ottaa etukäteen selvää, mitä lupia kalastukseen ja ravustukseen vaaditaan kyseisellä alueella, sekä erilaisten saaliiden pienimmät sallitut pyydystysmitat. Pyydystysvälineitä kannattaa tietysti hankkia etukäteen.

Muuta sanottavaa en juuri nyt keksi sen lisäksi, mitä laivan vuokraajat aiheesta kuitenkin kertovat vuokrauksen yhteydessä (varmaan kaikki vuokraajat lähettävät etukäteen vuokraajille tietopaketin, jossa kerrotaan jokseenkin kaikki tarpeelliset tiedot).


Kommentoi
Jouni
Canberra