Townsville ?

Aloittaja Timo, joulukuu 07, 2002, 18:43

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Timo

Minkälaista on Townsvillessä? Webistä kyllä löysin tietoa alueen sääoloista, nähtävyyksistä yms. Olisi kuitenkin kiva kuulla siellä asuvien tai asuneiden suomalaisten mielipiteitä. Yksi teema, mikä kiinnostaa on esim. asumistaso, (vuokra-)asuntojen saatavuus ja hintataso.  

Timo

Vuosi sitten täällä foorumissa oli hyvin hiljaista. Ei tullut vastausten ryöppyä edes tyhmiin kysymyksiin ;)  

No, päätinpä nyt pienoisen Townvsille-buumin (hah hah) kunniaksi  elvyttää vanhan otsikon kertoakseni, että niille, joita jostain syystä kiinnostaa, laitoin nettiin muutaman Townsville-kuvan. Osa on samoja, joita oli/on tuolla dunderinkin kuvat-osastolla, mutta osa on uusia. Mitään kattavaa  turisti-infoa ei sivulla ole tarkoitus antaa, vaan pelkästään muutama subjektiivinen näkymä.

Sivun osoite on http://www.sippala.com/timo/townsville/


Sopiipa vielä kerrata, että  Iskater Townsvillessä kuvat ovat sivulla  users.bigpond.com/sippala/iskater/ ( eivät enää )

Muistakin, tähän mennessä kolmesta, matkailijavieraasta on kuvia, mutta ei tullut kysyttyä lupaa niiden julkaisemiseen. Mutta kiitos myös V & E sekä vegaanityttö !

Jouko

Timo,

Hyviä kuvia vaikka et ole tarkoittanut niitä turisti-infoksi niin niistä saa kivasti kuvan kaupungista. Navigointi oli helppo, pitänee myös muuttaa tuota oman gallerian navigointia hieman sujuvammaksi.

On tuo Iskater saanut kivan punotuksen pintaan sitten viimeksi näkemäni jälkeen...:D

Jouko


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

Timo

Kiitos Jouko!  
Minun käyttämä tekniikka (frames) ei kyllä, kuten tiedät, ole kovin suositeltava ainakaan ammattimaisemmassa sivunteossa ja kuvien esittelyssä. Toimii riittävän hyvin tuossa minun tarkoituksessani kunnes saan jotain muuta aikaiseksi.
.
Dunerin kuvagalleriasta puheen ollen, se on mielstäni hieman aliarvostettu ja vähän käytetty (?) resurssi tässä kokonisuudessa. Hieman jäykältä ja raskaalta sen käyttö välillä kieltämättä välillä tuntuu, vaikka kuvatiedostot sinänsä eivät ole kovin isoja. Ihn samaa kokoa kuin minunkin sivuillani. Tuo sattumanvarainen kuva on mielstäni ihan mukava ominaisuus.  Kategiajaossa sen sijaan voisi olla kehittämistä, erityisesti tuo lukijoiden kuvat ei oikein enää toimi noilla kategorioilla kun kuvia on niin runsaasti.

kristian

Morjes Timo !

Huomasin, etta olet alkanut kokoamaan aineistoa kotikaupungistasi, hieno idea, toivotaan etta aineistoa kertyy.

Kiitokset muuten viela yopaikasta ja hyvasta huolenpidosta.
:god:

Lupasin laittaa kuumumisia matkalta joten ole hyva:

Teilta lahdon jalkeen ajettiin erittain puuduttavaa tieta kohti keskustaa. Toisaalta NT:n rajalta aukesi omallatavallaan mahtipontinen maisema, maisema, jossa oli vain aavikkoa horisonttiin seka polttava kuumuuus.  Yovyttiin muummoassa  Mount Isassa seka Tenant Creekissa, jossa saatiin tuntea The Auringon hellat syleilyt +41. Sanonta "hikoilee kuin sika" sopisi kuvaamaan siella vietettyja telttaoita.  

Sen jalkeen kaytiin katsomassa se suuri kuuluisa kivi Uluru ja pyorailtiinkin se ympari. Olihan se uskomattoman iso ja upea kallio. Katsottiin myos auringon lasku, kuinka se osuu kallioon. Kansaa oli paikalla aivan mahdottomasti ja naky muistutti lahinna ufon odottamista...oli kiikaria ja kameraa.

Sen jalkeen patikoitiin pari paivaa Kings Canyonissa ja kokeiltiin automme off road ominaisuuksia ja ajettiin 250 km hiekkatieta Canyonista takaisin Aliceen. Alkoi muuten jo loppumatkasta hihat palamaan tiella oleviin monttuihin ja tunteja kestaneeseen tarinaan. Matkalla tosin nahtiin upeita villihevosia, kameleita, dingoja seka upeita maisemia.

Nyt ollaan taas Alicessa ja pidetaan taalla paiva lepoa ja taytetaan tolkkiruoka- ja kaasuvarastot. Huomen aamuna startataan auto kohti pohjoista ja Katharinea. Sielta sitten jossain vaiheessa lansirannikolle ja mantereen ympari teidan "naapuriin" Brisbaneen.

Annamme myos tayden kayttooikeuden meista ottamiisi kuviin, sikali mikali niissa nyt niin paljon katsotavaa on:)

Nancylle paljon terveisia ja muista pitaa koirasi kytkettyna, ettei sakoja tule enempaa:D
V & E

Timo

Kiitos V & E kuulumisista! Urheita olette kun uskallatte poiketa rannikolta ja matkata sisämaassakin. Onhan se elämys sekin kun istuu kuumassa tärisevässä autossa tuntikausia. Täytyy vain toivoa, ettei ilmastointi laukea! :D  

Joo, täytyypä pitää koira kytkettynä - paitsi iltapimeällä pääväylien ulkopuolella ja syvemmällä puskassa :D