Ausseihin lähdössä

Aloittaja Driven, elokuu 22, 2010, 21:10

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Driven

Joo elikkäs ausseihin olisin lähdössä, kun tuo puintikausi on siellä kohta alkamassa. Kysymyksiä olisi: Kun whv on hyväksytty voinko hakea työpaikkaa jo suomesta käsin vai vasta kun olen saapunut ausseihin? Jotkut työnantajat vaativat ajokorttia, kelpaako suomalainen BC-kortti? Kun maksavat palkkaa ilmeisesti paikalliseen pankkiin miten saan lähtiessäni jääneet rahat suomalaiselle pankkitilille? tai jos haluan siirtää välillä rahaa suomeen siellä ollessani? Nämä nyt päällimmäisenä mielessä... Onko helppo ostaa paikallinen kortti kännykkään, hintataso? kaikki vinkit asioista otetaan ilolla vastaan!  :D

Hurrikaani-89

hello!

-työpaikkaa voit hakea jo Suomesta käsinkin, mutta perillä on vasta paremmat mahkut saada hommia.

-suomalainen bc-kortti ei kelpaa sellaisenaan, vaan tarvitset kylkeen kansainvälisen ajokortin. Näin ainakin Autoliitto suosittelee. Monessa paikassa kyllä mainostetaan, että pelkkä suomalainenkin kortti riittää, mutta jos haluat varman päälle pelata, niin hommaa kv-ajokortti.

-tilisiirrot hoituvat kätevimmin nettipankissa.

-kännykkähommista en tiedä.
"slow is smooth and smooth is fast"

jounij

Lainaus käyttäjältä: Driven - elokuu 22, 2010, 21:10
Onko helppo ostaa paikallinen kortti kännykkään, hintataso?

Täällä on FAQ, jossa on keskustelua kännykkäasioista:

http://www.dundernews.com/viestitaulu/index.php?topic=3119.0

Palveluntarjoajan valittuasi etukäteen maksetun SIM-kortin hankinta on helppoa, mutta sinun täytyy nykyään todistaa henkilöllisyytesi kauppaa tehdessäsi.


Neuvoo
Jouni
Canberra