Joulutervehdykset

Aloittaja hanskie, joulukuu 23, 2004, 13:38

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

hanskie

Toivotan Hyvaa Joulua ja Parasta Mahdollista Uutta Vuotta kaikille tasapuolisesti.

hanskie, alias Hannu Engstrom, Sydney  :peukkuy
Hannu

hanskie

Hannu

1770

Vastaavat toivotukset myös Helsingistä!

tiiao

Kuin myös Oulusta! :)

jounij

...ja ilman muuta myös Canberrasta osallistutaan joulutervehdyksiin:

Kaikille - siis ihan kaikille - ja etenkin niille, joille en saanut aikaiseksi lähettää etanapostitse joulukorttia - eli siis kaikille - erittäin riemukasta joulua ja m***iivista uutta vuotta :D


Toivottaa
Jouni
Canberra

Tiitujohanna

Ratkiriemukasta Joulua kaikille!

Syokaahan napanne tayteen (puuroo)! Ja muistetaan miten onnekkaita olemme, etta pukki tulee meille ihan kaikkein ensiks! (paitsi ehka NZ'iin, jos sielta suomalaisia joulun viettajia loytyy)

Iloset Uuet Vuuet myos!

Toivoo
Tiitu

MH


Jouko



HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE DUNDERILAISILLE TOIVOTTAA LAAKSON PERHE BRISBANESTA.

Nyt voi jo varovasti henkäistä helpotuksesta, kaikki viimeiset jouluryntäykset on tehty, ja joulupukin odotus on jo alkanut. Naapurin lapset on hiukasen kateellisia kun ne rassukat saa lahjansa vasta huomenna. yhyy :D

Mieleen tuli tuossa nurmikkoa ajaessa että, suomessa sitä nyt todennäköisesti puskisi kolalla lunta... ei siinä sinänsä mitää huonoa ole mutta kummassakin on puolensa.

Toivotaan että tulee "lahjakas" joulupukki...


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

Jaaks

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE DUNDERILAISILLE MYOSKIN MEIDAN PERHEELTA BRISBANESTA.


Ja tassa vahan Joulu Viihdetta kaiken ikaisille :D


http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=QX14834765

Ja hieman Western Australialaista Joulumusiikkia vahan vanhemmille Kevin "Bloody" Wilsonilta :hahhaa

http://www.kevfm.com/animations/xmas.htm

Pip77

Oikein rauhallista joulua kaikille maanosista riippumatta!

Täällä paistaa aurinko, lunta ei paljoakaan ole mutta eihän tuo ole koskaan menoa haitannut täällä Helsingin keskustassa.

Tämä tyttö tekeekin erittäin epäitsekkään teon näin joulun alla: vietän tämän aaton vapaaehtoistyöntekijänä tarjoilemalla jouluruokaa vähäosaisille/yksinäisille joulunviettäjille erään seurakunnan tiloissa. Jos ihmettelette mikä täällä häikäisee silmiänne niin kovin, niin sehän on vain minun juuri kiilloitettu sädekehäni :pyhimys

hahahahaaa :hahhaa

Marika

Makoisaa Joulua kaikille myos kuumankosteasta Port Macquariesta!

Jos piparit jai leipomatta, niin onnistuuhan tuo netissakin: http://familjen.swebase.se/jul/window.html

nuutja

hyvvee joulua kaikille!!
kinkut ja rosollit on syöty ja ny ahistaa pakissa!! mut on se sen arvosta!

MH

Joo ja tässä uusi versio laulusta kulkuset

http://www.inet.hr/~sazivano/Move/Farting_Santas.htm

HUOM!  EI TOSIKOILLE

fogs

Hyvät joulut myös täältä länsirannikolta! Kinkut on syöty, viiniä juotu ja nyt on ÄHKY!!! Täytyy levätä muutama tunti ja sitten painua rantsulle uimaan, josko siinä kaloreja kuluttaisi :confuse

riaapa

Joulu on vierahtanyt oikein lampimissa tunnelmissa talla Victorian maaseudulla. Ilmastointi vaan pitaa talon niin viileana, etta taisin saada jopa nuhan... :nuttu:

Olemme nauttineet fuusiokeittiosta parhaimmillaan; aussi-bbq ja aussi-roast dinner yhdistettyna rosolliin, porkkanalaatikkoon, karjalanpaistiin. Ja ruuan paalle pipareita ja joulutorttuja. Myos joulupuuro manteleineen tuli aamulla nautittua. Glogi sen sijaan ei oikein tee kauppaansa kun on niin lamminta (paitsi minulle! :P ). Karjalanpaisti oli ehdoton hitti ja katosi poydasta ensimmaisena jo aattoillan bbq:lla.

Jotkut WH:laiset ovat harmitelleet joulutunnelman puuttumista. Minulle se tulee ennen kaikkea perheen ja laheisten kanssa rennosta yhdessa olosta seka tietyista joulun ruuista (joulutortut ja glogi!!! ), joten olen kylla loytanyt oikean tunnelman myos taalla. Ymmarran kylla etta se WH-matkalla voi olla hieman hakusessa.

Rauhallista kaloreiden kuluttelua kaikille ja jannittavaa Uuden Vuoden odotusta!!

Riina.

p.s. Tiitujohanna-Tiina, kiva nahda sinua taallakin!! :D
Riina

Minna

Heippa kaikki :D

Joulutoivotukset täältä lumisesta Helsingistä.;)
Tässä pari hauskaa joulu-linkkiä
http://www.goonland.com/fatty/jingle.html
http://www.goonland.com/fatty/chimney.html
http://www.goonland.com/fatty/fort.html :D
-When you wish upon a falling star, your dreams can come true.Unless it\'s really a meteorite hurtling to the earth which will destroy all life. Then you\'re pretty much hosed no matter what you wish for-

zetax

Onneksi se alkaa jo olemaan voiton puolella, joulutunnelmaa ei ollut sitten yhtaan eika harmitakaan. Ensimmaista kertaa tassa alkaa kaipaamaan jo kotiin kun juuri katselin sielta lahetettyja kuvia. Eikohan tama ensimmainen lampoinen Joulu ole kaikille aika outo, itseani se ei juurikaan haittaa vaikka ei Joululta tunnukaan koska tulevat Jouluni varmaan tulen viettamaan kuitenkin talvisemmissa merkeissa.
Onhan se kiva nahda myos miten Joulua juhlitaan Australiassa. Ainakin taalla Melbournessa tuntui olevan tungosta tuolla Melbourne parkissa ja siella joen rannalla, jonkinnakoinen piknikki oli heilla ohjelmassa. Pukkikin ajoi polkupyoralla puiston halki.
Nyt vaan uutta vuotta odottelemaan, lienee sekin vahan erilainen. Vai heiluukohan taallakin kaikki kannissa ja ampuu roomalaisilla minne sattuu, ei taida onnistua taalla?:D

jounij

Varoitus noista Minnan laittamista goonland-linkeistä: kävin katsomassa yhden ja heti rupes pyrkimään koneelle spywarea (jonka/jotka spybot torjui välittömästi).

Olen Riinan kanssa samoilla linjoilla joulutunnelman suhteen. Ei se joulutunnelma ole pelkästään pohjoisen, lumisen joulun, omaavien yksityisomaisuutta. Kyllä sellaisen jouluisen tunnelman saa aikaan lumettomassakin ympäristössä, kun siihen vain asennoituu. Tottumuskysymyshän se tietysti enimmäkseen on.


Kommentoi
Jouni
Canberra

jounij

Ai niin, täällä Ossilassa ilotulitteiden myynti yleisölle on enimmäkseen kiellettyä. Eli uutena vuotena ei tarvitse ainakaan joutuvansa juopuneitten epäonnistuneiden rakettien lähetysyritysten vastaanottavaksi osapuoleksi. Myös pelkät paukkupommit lasketaan ilotulitteiksi, eli nekään eivät kuulu täkäläiseen uuden vuoden juhlintaan (paitsi kiinalaisten juhliessa omaa uutta vuottaan reilua kuukautta myöhemmin).

Kännissä horjujia toki riittää, mutta väen paljouteen nähden touhu on aika siistiä, eikä missään nimessä kyseessä ole pelkästään nuorison juhla.


Nauttikaahan ilotulituksesta siellä Sydneyssä, kehottaa
Jouni
Canberra

Jouko

Olen samaa mieltä että joulutunnelmaan pääsee vaikka ei olisikaan pohjoisella pallon puoliskolla. Tietysti nietosten keskellä kesämökillä vietetyssä joulussa on sitä jotain mutta, mutta.

Australiasta suomeen kolmeksi vuodeksi muutettuamme nuorukaiset kaipasivat Australian kuumaa joulua, ei kuulemma ollut lumisessa joulussa joulutunnelmaa?? No nuorempi tottui siihen kuitenkin nopeasti ja kaipaakin nyt aina silloin tällöin lunta.

Lasten ja kauppiaiden juhlahan tuo joulu pitkälti on  ja paras terä lähtee siitä pois paljon ennen mopoikää.

Tänä vuotuinen joulu oli aussi-jouluista ehkä paras, lanttulaatikko ja kinkku olivat maukkaita. Lanttulaatikon Anne teki itse ja kinkku haettiin kaupasta. Eipä ole taas pitkään aikaa tullut syötyä näin hullun lailla!

Joka vuosi noita pimeiden ilotulitteiden kauppiaita jää kiinni, siitä on tullut semmoista kieltolain aikaista kansanurheilua kun niitä ei saa luvallisesti räjäyttää. Aina silloin tällöin kuuluu että joku on väsännyt omatekoisia räjähteitä. Mutta yleisesti melko siistiä, eli ei raketit lentele suomen tapaan.

Tietysti pitää sanoa että olihan niitä lapset pitävät paljon noiden rakettien ampumisesta Suomessa. Halpuutensa vuoksi niitä oli muovikassi kaupalla jotta niiden räjäyttäminen alkoi tuntua hieman puuduttavalta, mutta hauskaa oli.

Jokaisessa kaupungissa järjestetään oma ilotulitus mutta taitaa tuo Sydneyn olla paras kaikista.


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

arixmel

olen nyt ^vahingossa suomessa viettämässa joulua,,,ja itseasiassa kaipaan aussi joulua,,,lämpöä,,, tää vähäinenkin lumi ja pakkanen alkaa jo kipristelemään...no onneks on saunoja...kun sais sellasen koneen että tekis valkoisen joulun aatoksi, ja sitten takas normaaliksi,,,(ai niin semmoinenhan on jo keksitty,,,lentokone) :)
You don't pay taxes - they take taxes.

-- Chris Rock --

hanskie

Hyvaa Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille Dunderilaisille

Toivoo  Robyn ja Hannu    :peukkuy :XXXX :pepsodent
Hannu

Jouko

[align=center]ANNE JA JOUKO
TOIVOTTAA KAIKILLE DUNDERILAISILLE
HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA.
[/align]


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

eevis

[align=center]


LäMPöISTä JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2006 KAIKILLE!

Cheers
eevis
     

[/align]
Dees - We will bloody bounce back!!!


riaapa

Joulutervehdykset myos meidan perheelta!! Tana jouluna ei paastakaan perinteisiin 40 asteen lampotiloihin, silla Milduran anoppilaan on ennustettu vain reilua 30 astetta... Vaan eikohan piparit maistu silti!

LAMMINTA JOULUA KAIKILLE!!! :)
Riina

TomiP

Hieman erilainen joulu tänä jouluna, mutta ei haittaa. Joulupäivänä pääsen sentään viettämään paikallista joulua Clevelandiin. Jouluaattona , eli huomenna relaan vaan kevyesti. Ei ole kyllä yhtään joulufiilis, jos vertaa Suomeen. Mutta eipä tuo haittaa ja eiköhän se joulufiiilis viimeistään sunnuntaina nouse huippuunsa. :)

Rauhallista Joulua kaikille!

jounij

Mainiota joulua kaikille dunderilaisille myös Canberran suunnalta! Tänään on ollut miellyttävän jouluiset 37 astetta. Aatonaaton illalliseksi nautimme tuossa takapihallamme tämän kylän taatusti tulisinta vindaloota. En osaa varmuudella sanoa, johtuko pintaan tulleesta hiestä suurin osa kelistä vaiko ruo'asta. Molemmista kuitenkin nautiskelin!


Lynyrd Skynyrdin Hallelujah, Its Christmas taustalla soiden
Jouni
Canberra

Andreasyan

Vaikka kulutusjuhlaa boikotoinkin, ja jo 10 vuotta putkeen varasin itselleni vankat tyovuorot jouluksi toivotan kaikille Dunderilaisille Oikein Mukavaa Joulua ja Kaikkea Hyvaa Vuodelle 2006!

Niksulasta  Toivottelee: Anne

nuutja

hyvät joulut vaan kaikille minunkin puolesta!
lapsukaiset eivät meinaa pysyä housuissaan vaikka juuri on heräilty jouluaattoon! "joko pukki on tulossa!"

Tony

Hyvää joulua vaan kaikille dunderilaisille!

Täällä Hämeessä on mitä mainioin joulukeli, lunta tulee sakeana.
Onneksi ei tänään tarvitse lähteä tien päälle.

:)Tony

fogs

Hyvää joulua myös länsirannikolta, kinkut on syöty, viiniä juotu ja kohta lähdetään katsomaan lähistön jouluvalot, muutamat talot kun on koristeltu niin mahtavasti!

Reija

Joulun Taikaa täältä pohjolasta!!

Pikkutonttu hangen läpi tallustaa,
avaa oven ja sisään hiirenhiljaa kurkistaa,
astuu sisään ja ottaa jotain säkistään,
avaa puisen lukon ja päästää irti joulutunnelman pienestä taikahäkistään,
sytyttää pari kynttilää
ja ulos mennessään ihmiset unistaan herättää,
pujahtaa lumisen oksan taa,
ja katselee hymyillen kuinka rakkaat unisina toisiaan halaa ja toisilleen hyvää joulua toivottaa...

Hyvää Joulua Kaikille Toivoopi,

Reija :D

DunderTero

Myohastyneet jouluntoivotukset ja mahtavaa Uutta Vuotta kaikille!

Aattona oli suomalaisversio aussijoulusta ja Joulupaivana sitten perinteisempi aussijoulu.

Kiitokset Hanskielle eli Hannulle mahtavista poydan antimista!

aini

Hyvää Uutta Vuotta isolle siskolle Satulle perheineen Canberraan.
Jospa vaikka ens vuonna tavattas........:itke



Terveisin
Aini Ruotsista......:pepsodent
Skype: aini1962