Riippumatossa elaminen

Aloittaja avalon, maaliskuu 27, 2006, 22:50

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

avalon

Hei taas. Taalla tama koyha ja aussikuumeinen tytto taas kirjoittaa. Kompuutterikin hajosi eika enaa nay aat ja oot pisteiden kera vaikka kuinka raknaa ja laittaa finska-asetuksia, mutta sehan vaan on harjoitusta siihen kun paasee ausseihin ja siella ei ole niita aakkosten viimesia kirjaimia myoskaan.

Haluaisin niin kauhean kovasti ausseihin ja olisi rahaakin sinne lahtea, (jee) mutta en viitsisi laittaa rahaa asumiseen. Tai siis siihen ei ole varaa. Joten voiko ausseissa nukkua riippumatossa ulkona, vai tuleeko a)poliisi pamputtamaan ja ajamaan pois b)otokat syomaan ja kaarme kuristamaan c)aussimiehet lammittamaan riippumaton puolikastani (tata en kylla laittaisi pahitteeksi ) :roue vai d)ei mitaan kunhan nukun vaan?

On mullakin taas kysymykset, sori :confuse Mutta kun ei voi mitaan kun on pakottava tarve menna. Luulen etta kun on tallanen tunne, niin sita tarvii seurata.

Tietaako joku jotain hippiyhteisoa tms jotka ei niin rahan peraan ole cairnsin tai brisbanen lahella josta voisi kysella majoitusta tositosi halvalla, kenties ilmaiseksi siivousta yms vastaan?
En ole ehka ruusu, mutta perunakin kukkii.

Tony

Jos hippiyhteisöistä on kiinnostunut, niin Australiasta niitä ainakin löytyy:D . Kuinka sellaiseen pääsee onkin sitten toinen juttu, mutta eiköhän asia selviä, jos suuntaat matkasi Brisbanen eteläpuolle Nimbinin hippikylään http://www.nrg.com.au/~nimbin/ . Siellä varmaankin  osaavat neuvoa. Mutta riippumattoa en yöksi kyllä virittäisi  mihinkä tahansa paikkaan, sillä näissä hippipaikoissa, siis muissakin kuin Nimbinissä, pyörii paljon sellaista porukkaa joille pelkkä kannabis ei ole riittänyt.

Kuinka auvoista ja idealistista tällainen hippielämä sitten on, niin siihen en ota kantaa tai suhtautuisin ainakin varauksella. Satuitko lukemaan hesarin kuukausliitteestä jokin aika sitten Goan hippielämästä ja siellä majailevista suomalaisnuorista. Australiassa ei aivan yhtä halvalla pysty elämään, mutta ameebavaarakin taitaa olla vähäisempi. Tosin kyllä Australiankin sademetsissä omat vaaransa ja hippiyhteisöissä ainakin kirppunsa ja täinsä plus muut taudit. Kaikkeen siis kannattaa varautua, myös vastoinkäymisiin.

:)Tony

zetax

Tämä oli sitten yksi oman dundernews historian hassuimpia kysymyksiä:pepsodent

Ensimmäisenä tulee mieleen, että jos ei ole varaa edes retkeilymajatasoiseen majoitukseen niin mitenköhän ne rahat riittävät edes lentolippuun:?

Siis riippumatossa Australiassa, ei tuo kovin järkevältä vaihtoehdolta tunnu. Monet backpackerit ennen reissua kyllä suunnittelevat asuvansa missä vaan, mutta todellisuudessa kaikille riittää se yksi pakollinen makuupussiyö jossain puistossa :D:D

Jos sinne Australiaan on tosi kova hinku niin mun mielestä paras vaihtoehto olisi työskennellä jossain farmilla 2-3 tuntia päivässä, ruokaa ja majoitusta vastaan. Loppupäivän voi sitten vaikka loikoilla siinä riippumatossa:hahhaa

avalon

Juu se olisi haaveeni etta loytaisi jonkun tilan jossa voisi ruokaa ja majoitusta vastaan tyoskennella ja loppupaivan voisi kierrella, tutustua luontoon, ihmisiin ja elaimiin.. ja makoilla riippumatossa. kjeh :) Katselin noita wwoof:n sivuja http://www.wwoof.com.au/
joka on siis sita etta saisi olla just jollain luomutilalla ja tehda toita muutaman tunnin paivassa majoitusta ja ruokaa vastaan ja viela turistiviisumilla (WH-viisumia voisi siis lykata kunnes on se kokonainen vuosi aikaa siella kierrella) Mutta kun tuonne wwoof:n pitaa maksaa etta saa listan noista tiloista. tai niin mina sen ymmarsin. Ja ihan periaatteen takia minust on tyhmaa maksaa yhteystiedosta, jos olen sinne menossa ilmaiseksi tyoskentelemaan.

Hitsi en nahnyt sita hesarin juttua. Mutta voin uskoa millaista joidenkin meno Goalla on. Kun kattelee paria tuttua jotka on siella Goalla kohta vuoden ollut ilman rahaa, en tiia milla ne elaa mutta ei niilla taalla suomessakaan ole koskaan ollut rahaa oikein.
Ite saisin kylla opintotukea kesallakin kun opiskelen puutarhuriksi, eli kylla mulla rahaa olisi jonkun verran mutta asuminen ei siella hostelleissakaan halpaa ole. Veli on siella aussilassa just ja laskeskelin etta silla menee 400-600 euroa kuussa rahaa pelkastaan tilapaisasumiseen, silla saisi jo vuokrattua ihan oman kodin. Toisaalta menee suomessakin rahaa, eli eikos se periaatteessa ole sama missa ne rahansa tuhla.
Nyt alko juttu luisuu raiteilta enka enaa muista mika se mun asia oli.:hahhaa
 jepjep nyt menen koulutehtavien kimppuun, kokeisiin lukemisesta tule oikein mitaan kun pitaa laukata aussisivuilla ja taalla. :)
En ole ehka ruusu, mutta perunakin kukkii.

Peppermint

Minä harrastin tuota wooffausta Uudessa-Seelannissa matkustaessani. Se oli oiva keino budjetti-matkailuun, ja samalla tapasi paikallisia sekä sai tehdä mukavia ulkotöitä (mm. hevosten hoitoa). Eiköhän Ausseissa toimi sama periaate.

Eikä se wwoof-kirjanen paljoa maksa, tuskin edes yhden hostel-yön verran.

Mutta siihen "vain pari tuntia töitä" ei kannata tuudittautua, riippuu ihan isännistä, kuinka paljon töitä joutuu paiskimaan. Ruuan ja majoituksen kuitenkin saa ilmaiseksi. Paras wwoof-ateriani oli varmasti perheen isännän tuoreena pyydystämä ja valmistama hummeri :D
The world is your Oysteralia