Töitä ja majoitus

Aloittaja OKRinkinen, kesäkuu 07, 2017, 23:04

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

OKRinkinen

KUKA AUTTTAA !

olen 53-v Saksassa asuva suomalainen mies, jolla on erittäin hyvä kokemus metallialan yhtiöiden johtotehtävistä ( international Business ). Olen tulossa Australiaan 27 vuotiaan ystäväni ( mies ) kanssa, joka puhuu espanjaa äidinkielenään. Hän on kirjanpitäjä ja antaa myöks tanssitunteja kuntosalilla. Haluamme elämään nyt vaihtelulua ja haluamme Austaraliaan.
Etsimme edullista majoitusta, max. 6 kk, ja töitä. Olemme valmiita tekemään kaikenlaista työtä asunnon tai huoneen vastineeksi.!Molemmat puhuvat hyvin englantia.

Toivottavasti löydämme henkilön, joka haluaa auttaa meitä pikaisesti.

Olli

MK

Joko olette hakeneet viisumia joka oikeuttaa työskentelemään Australiassa?

OKRinkinen

Emme hae työviisumia. Lomailemme pääosin ja ajatus olisi tehdä vaikkapa puutarhatöitä asunnon vastineeksi.

jounij

Tässä suunnitelmassa voi muodostua ongelmaksi esim. sellainen seikka kuin vakuutukset. Ajatellaanpa, että joku tarjoaa teille majoitusta puutarhatöitä vastaan. Mutta entä jos näissä puutarhatöissä sattuu joku haaveri: kuka vastaa vahingon hoidosta? Nyt juuri voit ajatella, että vastaisit siitä itse. Mutta ihmisten mieli muuttuu helposti etenkin silloin, kun vahinko on "riittävän" suuri ja matkavakuutus kieltäytyy korvaamasta, kun matkavakuutuksen myöntänyt yhtiö toteaa, ettei ole korvausvelvollinen, koska kyseessä onkin työtapaturma.


Mietiskelee
Jouni
Canberra

OKRinkinen

Hei, meillä on melko hyvät tapaturmavakuutukset, joten mielestäni riski on melko olematon. Pieni riski on aina olemassa, tekee mitä tahansa.
Täytyy olla optimistinen eikä pidä miettiä pieniä mahdollisia riskejä tai ongelmia.
T. Vesa