Kirjoittaja Aihe: Sosionomien työharjoitteluvaihto Australiassa  (Luettu 5476 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Etorvii

  • Piltti
  • *
  • Viestejä: 1
Sosionomien työharjoitteluvaihto Australiassa
« : Huhtikuu 05, 2017, 11:34 »
Hei!
Olemme 23 ja 25 vuotiaat naiset Xamkin ammattikorkeakoulusta, Mikkelin kampukselta ja olemme aloittaneet syksyllä 2016 sosionomiopinnot. Haluaisimme suorittaa syksyllä 2017 (loka-marras) kansainvälisen työharjoittelun Australiassa, mutta ongelmana on, että valmiita harjoittelupaikkoja siellä ei ole ja meidän pitäisi itse etsiä sellainen.

Voisitteko auttaa meitä löytämään sopivan harjoittelupaikan tai antaa vinkkejä, mistä kannattaa alkaa kyselemään? Harjoittelu voisi kestää n. 2 kuukautta ja sen tulisi olla päiväkodissa.

Olemme olleet molemmat lähihoitajia aikaisemmalta koulutukseltamme, joten lasten kanssa olemme työskennelleet paljon.

Poissa RUU

  • Global Moderaattorit
  • Herootes
  • *****
  • Viestejä: 1301
Vs: Sosionomien työharjoitteluvaihto Australiassa
« Vastaus #1 : Huhtikuu 05, 2017, 23:20 »
Etorvii, paivakodit Australiassa ovat jarjestaan yksityisia eli joutuisitte valitsemaan potentiaaliset kohteet ja ottamaan niihin suoraan yhteytta.
Sopivien kohteiden valinnassa parhaiten tietty voivat auttaa takalaiset aidit ja voi olla etta kaytannollisinta teille on liittya Facebookissa ryhmaan 'Suomimammat Australiassa' ja kysya olisiko siella jollain ehdotuksia / suosituksia hyvista paivakodeista joissa harjoittelu voisi onnistua. Vaihtoehtoisena ryhmana on 'Australian Suomalaiset'.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates