Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Oz Online lähdössä Australiaan tai Australiassa => Aiheen aloitti: Etorvii - huhtikuu 04, 2017, 21:34

Otsikko: Sosionomien työharjoitteluvaihto Australiassa
Kirjoitti: Etorvii - huhtikuu 04, 2017, 21:34
Hei!
Olemme 23 ja 25 vuotiaat naiset Xamkin ammattikorkeakoulusta, Mikkelin kampukselta ja olemme aloittaneet syksyllä 2016 sosionomiopinnot. Haluaisimme suorittaa syksyllä 2017 (loka-marras) kansainvälisen työharjoittelun Australiassa, mutta ongelmana on, että valmiita harjoittelupaikkoja siellä ei ole ja meidän pitäisi itse etsiä sellainen.

Voisitteko auttaa meitä löytämään sopivan harjoittelupaikan tai antaa vinkkejä, mistä kannattaa alkaa kyselemään? Harjoittelu voisi kestää n. 2 kuukautta ja sen tulisi olla päiväkodissa.

Olemme olleet molemmat lähihoitajia aikaisemmalta koulutukseltamme, joten lasten kanssa olemme työskennelleet paljon.
Otsikko: Vs: Sosionomien työharjoitteluvaihto Australiassa
Kirjoitti: RUU - huhtikuu 05, 2017, 09:20
Etorvii, paivakodit Australiassa ovat jarjestaan yksityisia eli joutuisitte valitsemaan potentiaaliset kohteet ja ottamaan niihin suoraan yhteytta.
Sopivien kohteiden valinnassa parhaiten tietty voivat auttaa takalaiset aidit ja voi olla etta kaytannollisinta teille on liittya Facebookissa ryhmaan 'Suomimammat Australiassa' ja kysya olisiko siella jollain ehdotuksia / suosituksia hyvista paivakodeista joissa harjoittelu voisi onnistua. Vaihtoehtoisena ryhmana on 'Australian Suomalaiset'.