Viestitaulu > Lukijoiden Ilmoitustaulu

Kuortaneelta tulleita?

(1/2) > >>

katjajaeae:
Toivottavasti tämä on oikea paikka - jos jokin toinen palsta on sopivampi, niin vinkatkaa!

Asuuko Aussilassa vielä Etelä-Pohjanmaan Kuortaneelta tulleita? Minulla on itse sukujuuria siellä, ja enoni mukaan sieltä lähti 1950-luvulla kirvesmiehiä erityisesti Brisbaneen. Tietääkö joku heitä?
Olen itse Australiassa (Brisbanen seudulla) vain tilapäisesti, mutta olisi kiva sattuma, jos täältä löytyisi peräti sukua! Minuun voi ottaa yhteyttä myös yksityisesti: katja.jaaskelainen@gmx.net

vuokko:
 Hei

 Kokeileppa sellasta Facebook ryhmää kun Brisbanen suomalaiset ,on julkinen ryhmä pitas löytyä,sitten Cold Coustilla on oma ryhmänsä. Nuo ainakin sielläpäin :)

jounij:
Eipä tule nyt mieleen ketään Australassa asuvaa kuortanelaista, vaikka tunnenkin joitain Kuortaneella asuvia. Sekään ei mahda auttaa, että Kuortaneella asuva (tai ainakin asunut?) tangokuningas Jaska Mäkynen vieraili täällä Australiassa pariinkin otteeseen 1990-luvulla :).

Satutko muuten olemaan se sama Katja, joka otti joskus kymmenisen vuotta sitten osaa Koivu-nimiseen sähköpostikeskustelukerhoon?


Miettii

katjajaeae:
Kiitos Jounille ja Vuokolle! Ja Jouni, juu olen se sama Katja - hauska tavata taas!
En kehdannut ottaa sinuun yhteyttä ennen tätä matkaa, kun Koivun ajoista on sen verran aikaa... Harmi, että se kuivui kokoon. Vaikutatko vielä Canberrassa?

jounij:
Mihinpä sitä kotoaan muuttaisi ;)?! Tai sanotaan niin, ettei ole vielä parempaakaan juolahtanut mieleen.


Terkuin

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta