Brisbaneen saapuvan mietteitä

Aloittaja fyysio, elokuu 25, 2008, 18:35

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

fyysio

Moi,

Meitä on kolme fyssariopiskelijaa tulossa Brisbaneen työharjoitteluun syyskuun puolen välin jälkeen, ja joitakin juttuja on tässä mietiskelty, ilman selkeitä vastauksia..

Eli, mitä kannattaa yleensäkään pakata mukaan? Rullaluistimet? Vettä? Uutisista lukenu, että siellä olis kuivaa, vesi kortilla? Onko mitään erityistä kampetta mitä siellä tarvitaan, kyypakkaus taitaa olla yhtä turha kuin suomessakin :)

Ja miten nuo Joukon mainostamat salibandyhommat menee, voiko sinne tulla noin vain mukaan? Tarviiko kantaa varusteita mukaan, omaa mailaa lähinnä? Maksaako se? Kuinka paljon on pelureita, onko kuinka järjestäytynyttä, siis pelaillaanko siellä vaan, vai harjoitellaanko?

Ja onko olemassa mitään amatöörilentopalloporukkaa johon tarvittais peluria, tasoltaan tosissaan amatööri. Saadaan pidettyä pallo ilmassa ja yleensä syötetäänkin vastustajan puolelle verkkoa, mutta iskut ovat mitä sattuu...

Ja yksi 1-divaritason futaajakin meistä löytyy, joten onko minkätasoisia sakkeja kyseisestä lajista siellä päin?

Onko siellä mahdollisuutta vuokrata surffilautoja, tarkoitus olisi päästä kokeilemaan myös tuota lajia?

Tässä onkin jo liuta kyssäreitä, jos koette että joistakin noista löytyisi helposti vastaukset googlella, niin kertokaa ihmeessä, voin sitten  :nuttu:. Olemme luonnollisesti kiitollisia jo etukäteen mahdollisista vastauksista.

RUU

Fyysio, ettei tarvitse olla meedio niin selailepa läpi Ourbrisbanea. Sieltä löytyy myös urheilevalle väelle koordinaatteja.

Samat kamppeet pakkatte mukaan kuin Etelä-Euroopan maihin: vähän lämpöäkin sietäviä vaatekertoja, kelpo kamera isolla muistikortilla, oma puhelin (SIMin voi hankkia täältä vaikka pre-paidina) ja luottokortti.

PS. Mikä ihme aine on fyssari?
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

MH


Haagalainen

Lainaus käyttäjältä: fyysio - elokuu 25, 2008, 18:35
Moi,

Meitä on kolme fyssariopiskelijaa tulossa Brisbaneen työharjoitteluun syyskuun puolen välin jälkeen, ja joitakin juttuja on tässä mietiskelty, ilman selkeitä vastauksia..

Eli, mitä kannattaa yleensäkään pakata mukaan? Rullaluistimet? Vettä?

Ainakin 1 kk kulutusta vastaava vesimäärä kannattaa ottaa Suomesta mukaan 8)
Vesitilanne Brisbanen seudullakin on katastrofaalinen, ja sinun suositellaan käyttävän vain 170 litraa vettä päivässä :)

http://www.abc.net.au/news/stories/2008/08/08/2329597.htm


fyysio

Kiitoksia vastauksista, selailenpa vielä lisää netistä..

Ja kyllä, fyssari = fysioterapeutti