Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Lomailu - Working holiday - Backpack => Aiheen aloitti: OKRinkinen - Kesäkuu 08, 2017, 13:04

Otsikko: Töitä ja majoitus
Kirjoitti: OKRinkinen - Kesäkuu 08, 2017, 13:04
KUKA AUTTTAA !

olen 53-v Saksassa asuva suomalainen mies, jolla on erittäin hyvä kokemus metallialan yhtiöiden johtotehtävistä ( international Business ). Olen tulossa Australiaan 27 vuotiaan ystäväni ( mies ) kanssa, joka puhuu espanjaa äidinkielenään. Hän on kirjanpitäjä ja antaa myöks tanssitunteja kuntosalilla. Haluamme elämään nyt vaihtelulua ja haluamme Austaraliaan.
Etsimme edullista majoitusta, max. 6 kk, ja töitä. Olemme valmiita tekemään kaikenlaista työtä asunnon tai huoneen vastineeksi.!Molemmat puhuvat hyvin englantia.

Toivottavasti löydämme henkilön, joka haluaa auttaa meitä pikaisesti.

Olli
Otsikko: Vs: Töitä ja majoitus
Kirjoitti: MK - Kesäkuu 11, 2017, 11:53
Joko olette hakeneet viisumia joka oikeuttaa työskentelemään Australiassa?
Otsikko: Vs: Töitä ja majoitus
Kirjoitti: OKRinkinen - Heinäkuu 18, 2017, 16:05
Emme hae työviisumia. Lomailemme pääosin ja ajatus olisi tehdä vaikkapa puutarhatöitä asunnon vastineeksi.
Otsikko: Vs: Töitä ja majoitus
Kirjoitti: jounij - Heinäkuu 18, 2017, 21:29
Tässä suunnitelmassa voi muodostua ongelmaksi esim. sellainen seikka kuin vakuutukset. Ajatellaanpa, että joku tarjoaa teille majoitusta puutarhatöitä vastaan. Mutta entä jos näissä puutarhatöissä sattuu joku haaveri: kuka vastaa vahingon hoidosta? Nyt juuri voit ajatella, että vastaisit siitä itse. Mutta ihmisten mieli muuttuu helposti etenkin silloin, kun vahinko on "riittävän" suuri ja matkavakuutus kieltäytyy korvaamasta, kun matkavakuutuksen myöntänyt yhtiö toteaa, ettei ole korvausvelvollinen, koska kyseessä onkin työtapaturma.


Mietiskelee
Otsikko: Vs: Töitä ja majoitus
Kirjoitti: OKRinkinen - Heinäkuu 19, 2017, 14:59
Hei, meillä on melko hyvät tapaturmavakuutukset, joten mielestäni riski on melko olematon. Pieni riski on aina olemassa, tekee mitä tahansa.
Täytyy olla optimistinen eikä pidä miettiä pieniä mahdollisia riskejä tai ongelmia.
T. Vesa