Henkilö haku

Aloittaja viio, elokuu 30, 2004, 18:19

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

viio

Voiko kukaan katsoa James Baigentin ikä noin 35 vuotias yhteystietoja, puhelin-numero, tai email osoite, tai muu osoite ?

Jaaks


eevis

Viio :D

Tarvitset myös mielellään tietoa, missä osavaltiossa tämä henkilö asuu, koska muuten tulee hiukka monta vaihtoehtoa... No, seulomalla kaikki osavaltiot tietty voit onnistua, jos et osavaltiota tiedä. Tsemppiä hakuun! :peukkuy
Dees - We will bloody bounce back!!!


Jouko

Aina silloin tällöin tulee kyselyjä kadonneista henkilöistä. Sukulaiset tai ystävät haluavat löytää kadonneen läheisen. Yleensä autamme mahdollisuuksien mukaan. kuitenkin mielessä kannattaa kuitenkin pitää muutama nyrkkisääntö.

Jos tuntemasi henkilön tietoja ei löydy julkisista tiedoista ja joku niitä kyselee voi kannattaa etukäteen tiedustella ko. henkilöltä saako hänen tietoja luovuttaa niitä kyselevälle henkilölle. Eteeni on tullut tapaus jossa suomalainen henkilö ei halunnut antaa tietoja niitä kyselevälle henkilölle, koska tämä on ollut jonkinasteisena maanvaivana. Onneksi tiedustelin asiaa kyselyn kohteena olleelta henkilöltä ja tämä selosti tilanteen. Olen ottanut tavaksi etten luovuta kenenkään henkilötietoja ilman tämän nimenomaista suostumusta. Mutta tietysti jos tiedot löytyy julkisista tiedoista kuten puhelinluetteloista, niin eihän siinä tällöin ole ongelmaa. Yleensä nämä tilanteet on melko helppo aavistaa pelkällä maalaisjärjellä.

Tuo jaaksin linkin antaminen on ihan hyvä, koska jonkun ei suomalaisen täältä etsiminen on melko toivotonta, mutta kuten Eeviskin jo totesi, tsemppiä hakuun.


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org

eevis

Dees - We will bloody bounce back!!!