Kätilöksi Australiaan

Aloittaja Nurse Tuuli, elokuu 29, 2016, 04:37

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Nurse Tuuli

Hei!Nyt kaivattaisiin kipeästi kokemuksia ja tietoa kätilön hommien hakuprosessista rekisteröitymisineen,työllistymismahdollisuuksista sekä työnkuvasta Australiassa.
Kiinnostaisi myös tietää,että olisiko parempi käyttää työnvälitysfirman palveluita vai ryhtyä itsenäisesti hommiin?
Suurkiitos jo etukäteen????

Plonk

Mahdollisten muiden vastaajien (, jotka tietävät tuosta kätilö-asiasta) puolesta kysyisin, että onko työntekoon vaadittava viisumi jo kunnossa? :confuse

Kannattaa myös huomata, että eri osavaltioissa saattaa olla erilaisia vaatimuksia ja eroavaisuuksia, joten halunnet tarkentaa kohdettasi täällä Ausseissa.


Nurse Tuuli

Kiitos huomiosta;
Käsittääkseni hakiessa hoitoalan töihin ( sairaanhoitaja/kätilö esim.), hakijan täytyy varmistua, että kyseinen ammattinimike on mahdollisesti työnantajan sponsoroimien ammattien listalla sekä tässä tapauksessa vielä käydä läpi rekisteröityminen APHRA:n ( Regulating Australia's health practitioners in partnership with the National Boards) kanssa ennenkuin on edes mahdollista aloittaa työnhaku prosessia ja tämä koskee tietääkseni kaikkia osavaltioita.

Tämän jälkeen voi työnhakuun ryhtyä työnvälitysfirman kautta tai hakea töitä itsenäisesti, jolloin hakijaa avustetaan viisumiprosessissa.

Korjatkaa ihmeessä, jos olen väärässä ????

eevis

Morppa! Meillähän oli Dunderissa oma kätilökin, nääs Jurttamuori - hänen postauksiaan Aussilan työreissulta (työnantajan sponssaama PR poikansa kanssa) kannattaa lukea, vaikka vähän vanhempia ovatkin. Sinun täytyy olla muistaakseni kirjautuneena, jotta TÄMÄ linkki toimii... Tai pistä kirjautuneena hakuun Jurttamuori ja joku aiheeseesi liittyvä sana. Lykkyä tykö, kyllä suomalaisilla kätilöillä kysyntää on, pitää vaan vähän luoda sitä omaa työnkuvaansa, jotta saa tarpeeksi haasteellista työtä! :) Jurttis nääs pisti uusiksi yhtä sun toista oman sairaalansa käytäntöä, nääs järkeistäen, ja tykkäsivät hänestä kovasti!  :peukkuy
Dees - We will bloody bounce back!!!


Jurttamuori

Hahaa, Jurttis palaa takavasemmalta!

Mä menin ProfCon kautta, en tiedä välittääkö he enää Ausseihin. Jos välittävät, niin helpointa on mennä heidän kauttaan, koska neuvovat missä järjestyksessä asioita tehdään, ja ENNENKAIKKEA pääset Aussityönantajan haastatteluun heidän kauttaan. Ja sitä kautta voit saada sen työpaikan, jonka perusteella viisumia haet. Kaikki työon tehtävä itse kuitenkin maahan pääsemiseksi.

Sun on saatava Asutralian kätilön rekisteröinti. Käy http://www.nursingmidwiferyboard.gov.au/ tuolla katsomassa, mitä se vaatii. Pyydä opilaitokseltasi kaikkia mahdollisia todistuksia englanniksi, samoin työnantajalta. Muut joudut englannistamaan JA todistamaan oikeaksi maistraatin leimalla.

Sitten kun sulla on rekisteröinti, voit lähteä hakemaan viisumia. Minun ja poikani viisumihakemus painoi puolisentoista kiloa, mutta sillä viisumi irtosikin kuudessa viikossa, kun soitin perään ja sanoin että tulisin töihin mieluummin nyt tai heti. Sitä varten tarvitset moniaita todistuksia, käännettyinä ja oikeaksi todistettuna maistraatissa. Riippuu mitä viisumia haet, että mitä kaikkea tarvitset.

Viisumin myöntämisen jälkeen sitten passit matkaan saamaan leimoja, ja kun saat ne takaisin niin varaat liput.

Työympäristö on mukavaa, työkuorma varsin siedettävä, palkka hyvä ja etenemismahdollisuuksia on jos oot nokkela. Suosittelen lämpimästi. Kätilön työ on paljon monimuotoisempaa kuin Suomessa!
On vaikeaa olla puhdas ja aatteellinen, kun maailma on ahdas ja puutteellinen.

RUU

Ja mites Jurttis on viihtynyt keskellä Suomea Australian keikan jälkeen?
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

heliheli

HEI!

Kiinnostaisi kovasti kuulla kaikenlaisia kokemuksia kätilön hommista Australiassa! Kiertää villejä huhuja jostain 10 000 € lisäkurssista, joka tulisi Australiassa suorittaa... Että voiko haaveet parin vuoden työkeikasta haudata alkuunsa, jos tämmöisiä vaaditaan...