Saunan rakantajaa / Northern NSW-Gold Coast area

Aloittaja Nyron Pirjo, helmikuu 10, 2016, 11:14

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Nyron Pirjo

Hei, sattuuko olemaan saunan rakentajaa (tai avustajaa}, tunteeko kukaan jota voisi suositella?

Saunaa haluaisin saada uuteen taloon aikavali n. July - October ajalla? Alue Byron Bay/Bangalow, Northern NSW.
Onko suomalaisrakentajia liikkeella taallapain tana vuonna?

Kiitos etukateen ja terv Pirjo
0412 719938

jounij

Ajattelitko rakentaa kaksi saunaa, kun ilmoitus on täällä tuplana?


Virnuilee
Jouni
Canberra

sunrise.

Nykyinen " villitys "on sellainen että täältä Suomesta lähtee kokenut saunanrakentaja sinne tekemään saunan lentolippuja ja ylläpitoa vastaan. Tulee jopa halvemmaksi, tai no, miten sen kukin haluaa sitten laskea? Mikäli asia kiinnostaa, laita Pirjo YV tulemaan :)

RUU

Lainaus käyttäjältä: sunrise. - helmikuu 11, 2016, 21:04
Nykyinen " villitys "on sellainen että täältä Suomesta lähtee kokenut saunanrakentaja sinne tekemään saunan lentolippuja ja ylläpitoa vastaan.
Näin se meilläkin hoitui kun suvussa oli joku, jolla pysyy vasara kädessä ja oli aikaa tehdä reissu. Kiuaskin tuli Suomesta postissa n 1/3 siitä hinnasta mitä sellaisesta paikallisesti pyydettiin. Tosin tämä menetelmä tarkoittaa sitä että pitää rakentaa pikatie kotoa lähimpään hyvään rautakauppaan ja/tai lautatarhaan kun niissä tulee käytyä kerran tai pari...  :pepsodent
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

sunrise.

Lisäisin vielä sen, että normi 6kw sähkökiuas painaa sen 15kg joten tulee matkalaukussa mukana. Vielä mahtuu tee-paitoja ja sortsejakin siihen 22kg mitä saa lentokoneeseen mukaan,,niin ja työkaluja :)