Työharjottelu toukokuusta etiäpäin

Aloittaja avalon, helmikuu 07, 2006, 23:34

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

avalon

Toukokuussa alkaisi työharjottelu (opiskelen puutarhuriksi) ja ihan hirmuinen hinku on päästä australiaan harjottelemaan.
Voisin ehkä lähteä jo huhtikuussa harjotteluun ja paluu olisi elo-syyskuussa.
Huono aika siis periaatteessa lähteä, mutta kun on niin kova halu päästä sinne..  

Osaako joku siis neuvoa, mistä päin Australiaa voisi touko-syyskuun tienoilla saada farmitöitä? Ja minkälaista työtä siihen aikaan saisi? Muistelen, että jostain aikoinaan luin, että banaani-ja mango tiloilla olisi ainakin Australian talvella töitä, pitääkö paikkaansa?
Kannattaako ottaa working holiday viisumi, vai oliko myös olemassa joku työharjotteluviisumi? Mutta se on kai vaikeampi tai hankalampi hommata? Vai miten on?
Mitä viisumia suosittelisitte tässä tilanteessani?

Entä tietäisikö joku jonkun ihanan (mielellään luomutilan) josta voisi kysellä harjottelupaikkaa?
Kiitos paljon avusta jo etukäteen. =)
En ole ehka ruusu, mutta perunakin kukkii.

eevis

avalon :D

Tiedätkin jo (vanhasta postauksestasi päätellen :) ), että WH:n saa vain kerran elämässään, paitsi jos tekee ekan aikana väh. 3 kk töitä farmeilla yms. voi saada toisen vuodenkestoisen WH-viisumin. Täältä lisää aiheesta. Eli jos todella aiot tuon huhti-syys farmityötä tehdä, WH voisi olla sinulle hyvä (ja helppo) viisumi, työharjoitteluviisumit kun ovat tosiaan hiukan työläämpiä kuten sanoitkin, esim. Occupational trainee -viisumista on jutskattu jo aiemminkin täällä, ja DIMIAn sivu löytyy täältä. Mutta noille harjoitteluviisumeille yhteistä on se, että vaaditaan sponssausta, eli juuri sen tietyn työnantajan täytyy sitoutua susta mahdollisesti Australian valtiolle aiheutuvien kulujen maksajaksi. Ehkä tämä ei ihan sovi sulle, jos aiot kierrellä ympäri Aussilaa, vai haluaisitko pysyä yhdessä paikassa koko ajan?

Noista poimintatöistä on aiemminkin täällä jutskailtu, tietoa löytyy vaikka täältä Sadonkorjuuaikoja Ausseissa -ketjusta tai Victorian poimintatöistä kertovassa stoorissa, jossa myös linkki viralliseen Harvest trail -sivustoon.  

Sitten Tonyn vinkki työskentelystä ruoka/majoituspalkalla luomutiloilla löytyy täältä, jos se vaikka olisi sinulle sopiva vaihtoehto?

Cheers :XXXX
Dees - We will bloody bounce back!!!