raksa hommat?

Aloittaja k?yli?, joulukuu 11, 2005, 19:50

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

k?yli?

Terve, olen tammikuun lopussa lähdössä ausseihin päin, määränpäänä ainakin aluksi Brisbane. Tarkoituksena olisi löytää töitä ja kerätä aluksi hieman lisää rahaa. Mielessäni olen elätellyt toivoa että löytäisi jotain apupojan hommia rakennuksilta tai jotain vastaavaa. koulutusta ei ole alalta mutta kokemusta jonkin verran ja tietysti paljon intoa(=. Tietääkö joku, ottavatko rakennus firmat WH viisumilla olevia duuniin ja pitäisikö olla jotain erityisiä vakuutuksia tai työturvallisuus kortteja tai vastaavia, että pääsee rakennuksille töihin..?
 Ai niin, piti vielä kysyä, et mikä toi blue card on mitä vaaditaan aika monessa työpaikassa?

Jouko

Tammikuussa raksaduuneissa voi olla vähän hiljaista johtuen kesälomista. Raksalle tarvitset tosiaan ton sinisen kortin eli Construction safety induction cardin ja se maksaa $82.50 plus GST. Kurssi on päivän mittainen ja siitä löyty lisää infoa täältä http://www.dundernews.com/viestitaulu/viewthread.php?tid=680#pid6426

ja qld.gov sivuilta http://www.dir.qld.gov.au/workplace/training/training/induction/

Mielestäni rakennusala on varmasti yksi parhaista duunin löytymisen suhteen tietysti työ on kovaa mutta palkkakin on usein parempaa mitä wh viisumilla yleensä on totuttu saamaan.


- Salibandy? Brisbanessa www.qldfloorball.org