Haetaan töitä heinäkuuksi

Aloittaja Jaska, toukokuu 26, 2005, 23:20

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jaska

Terve,

kaksi nuorta miestä on tulossa heinäkuussa Australiaan w&h-viisumeilla, ja nyt ajattelin koittaa dundernewsin kautta jos täällä olisi tarvetta tai toisen käden tietoa työpaikoista :coolh.

Olemme kielitaitoisia ja reippaita lähes valmiita ekonomeja, ja olemme aiemmin tehneet töitä monipuolisesti tehdas- ja maatilantöistä toimistohommiin ja luottamustehtäviin. Eli siis kaikenlaista on tullut tehtyä. Ammattitaitoa löytyy lähinnä kaupalliselta puolelta ja tietotekniikasta. Mutta työ kuin työ kiinnostaa;).

Tarkempia tietoja meistä voi kysellä vaikka u2u -viesteillä:).

Tarkoituksemme on tehdä töitä niin paljon kuin ehdimme rahoittaaksemme matkaa ja siinä sivussa reissata. Maailmaa on tullut jo nähtyä jonkin verran, mutta Australiaa ei vielä. Mutta kohta on:peukkuy

johki72

Moi Jaska:)

Parhaiten töitä löytyy varmasti paikan päällä paikallisista lehdistä ja netistä. esim.www.seek.com.au
Sekä hostellin ilmoitustauluilla on ilmoituksia vapaista paikoista.
Harvemmin kuitenkaan kenellekään WH-viisumilaiselle luvataan töitä ennenkuin on jo maassa:)
Parempaa infoa olisi tietty helpompi antaa kun kerrot missä päin Australiaa aiotte tuolloin heinäkuun alussa olla:confuse

JA ennenkaikkea,olethan koittanut tuota HAKU-toimintoa ylänurkasta.Nimittäin näistä työnhakuhommeleistakin on keskusteltu täällä foorumissa "pari" kertaa,joten sitä kautta löytyy myös varmasti tietoa mitä kautta kannattaa töitä alkaa hakemaan sekä hyödyllisiä linkkejäkin löytyy varmasti.
But I let you do the job:D

Johanna