Matkat

Aloittaja ko@l@, marraskuu 13, 2003, 15:22

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

ko@l@

Vihdoinkin Australiassa! Ja nyt olen jo rakastumassa tahan maahan.. Viime paivat on tosin kulunut :XXXX  Uskomatonta kuinka se olut maistuu taalla niin hyvalta.

Kysyisinkin nyt, kun taalla on naita matkayhtioita joka suunnalla. Milla yhtioilla on ollut paras hinta-laatusuhde Whitsundaysin ja Frases islandin matkoille? Asialla ei ole kiire. Haluaisin kovasti kuitenkin tietaa, kun kaikki mainostavat niin kovasti itseaan, etten lankea mihinkaan vaaraan.



.

Jaaks

Koala :D

Paras neuvo on :"Shop Around" ja vertaile.  Sitten valitset sen joka tarjoaa eniten niita asioita joita haluat.  
Muista myos, etta halvin tai kalleinkaan ei aina ole paras :D

iskater

fraserin matka. kaikki itse ryhmalla ajetut suunnilleen 120-140dollaria. kun siis ostat vain sen kerralla. yhtioissa on eroja. lahinna mihin aikaan lautta lahtee ja milloin tulee takaisin. onko tavarat sisalla autossa vai katolla (jos ne on autossa sisalla niin tulee ahdasta). yleensa ottavat 11henkea autoon, mutta jos mahdollista nin 7-9henkea olisi paras. mutta muutoksia taas tapahtuu hinnoissa ja palveluissa ennen kuin siella olet. eli muilta reissaajilta kysymalla parasta infoa. whitsundays purjehdukset talla hetkella alkaen 179dollaria. niissa onkin sitten paljon enemman minka kanssa pitaa olla tarkkana. milloin matka lahtee ja milloin palaa. jos mainostavat kolmen paivan reissuna mutta laiva lahtee 4pm ja palaa yli huomenna 1pm. onko se kolme paivaa :?? millainen laiva on? montako henkea? sukelluksia? missa kaikkealla laiva kay? yleisesti ottaen niilla halvimmilla on parhaat meinigit kun se valikoi sita porukkaa aika paljon. mutta edelleen, kysy muilta paikan paalla jos sinulla on siihen aikaa. eri asia jos aiot ostaa jonkun paketin, se kaykin jo paljon moninmutkaisemmaksi.