461 viisumi

Aloittaja Caramba, tammikuu 06, 2014, 10:03

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Caramba

Yritin etsiä tietoa tästä viisumista, mutta en löytänyt mitään tältä palstalta. Eli tämä viisumi on Uuden-Seelannin kansalaisen ulkomaalaista puolisoa/kumppania varten. Luin netistä, että voisin hakea tätä viisumia aina viideksi vuodeksi kerrallaan. Viisumi olisi siis tilapäinen. Voinko siis koskaan saada permanent residencyä Uusi-Seelantilaisen puolison kautta? Poikaystäväni on asunut ja työskennellyt Australiassa pian yhdeksän vuotta.

Lisäksi; onko viisumin vaatimukset hakukelpoisuuden suhteen samat mitä australialaisen puolison kanssa? Olisko järkevämpää hakea PR Uuteen-Seelantiin, jonka kautta ilmeisesti pääsee myös Australiaan? Hankalia nämä viisumiasiat.  :god:

RUU

Lainaus käyttäjältä: Caramba - tammikuu 06, 2014, 10:03
Voinko siis koskaan saada permanent residencyä Uusi-Seelantilaisen puolison kautta? Poikaystäväni on asunut ja työskennellyt Australiassa pian yhdeksän vuotta.
Lisäksi; onko viisumin vaatimukset hakukelpoisuuden suhteen samat mitä australialaisen puolison kanssa? Olisko järkevämpää hakea PR Uuteen-Seelantiin, jonka kautta ilmeisesti pääsee myös Australiaan? Hankalia nämä viisumiasiat.  :god:
Tassa auttaa tuon viisumin hakulomake (Form 147), josta selviaa kysymysten 20 - 22 kohdalla, etta suhde arvoidaan australialaisten Partner Migrationin saantojen mukaan, ja suhteen vakavuus ja todenmukaisuus pitaa osoittaa vastaavasti.

Onko poikaystavasi Australiassa Special Category Visan (444) kanssa? Jos on, se ei mahdollista pysyvan viisumin hankkimista sinulle parisuhteen nojalla. Hanen pitaisi hankkia oma pysyva viisumi ennenkuin, jos teidan on tarkoitus hakea tavanomaista Australialaista Partner-viisumia.

Toinen vaihtoehto on se, etta sina haet itse sita pysyvaa viisumia. Sen onnistumisesta on toiveita, jos ammattisi on "on demand", mutta muiden ammattien kohdalla pitaa varautua todella pitkaan odottamiseen. Sita tosin voi koittaa kiertaa silla, etta tyoskentelet valiaikaisella viisumilla ja saat ymparipuhuttua tyonantajan sponsoroimaan pysyvan viisumin.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Caramba

Kiitos paljon RUU!

Tämä auttoi huomattavasti. Pitää alkaa nyt selvittämään mitä hänen pitää tehdä, jotta hän saa pysyvän viisumin. Uskoisin tämän olevan helpompi vaihtoehto tulevaisuuden kannalta.